S24FE vs S24 vs S24

Bütçe
20 bin-50 bin(max)
Pili iyi dayanıyor merak etmeyin. Bende günlük kullanıcıyım.
Teşekkürler sağ olun ancak bir süre verebilirmisiniz? Mesela bir günde 12-13 saat şarj etmeden kullanabilirsiniz?
Hocam yasak mı değil mi bilmiyorum fakat en son açtığım konuma bakar mısınız rica etsem? Aynı telefonu ben de düşünüyorum.
Konuya baktım ve evet, çoğunlukla aynı düşünüyoruz. S24 ve s25 küçük cihazlar olduğu için pil konusunda sorun yaşatabilir ancak diğer yönlerinde pek eksik yok gibi. Eğer herhangi birini alırsanız kısa testten sonra eksi ve artı yönlerini belirtmeniz çok iyi olur hocam. (Yanıtın için teşekkürler)

Konuya baktım ve evet, çoğunlukla aynı düşünüyoruz. S24 ve s25 küçük cihazlar olduğu için pil konusunda sorun yaşatabilir ancak diğer yönlerinde pek eksik yok gibi. Eğer herhangi birini alırsanız kısa testten sonra eksi ve artı yönlerini belirtmeniz çok iyi olur hocam. (Yanıtın için teşekkürler)
Evet hocam aynı şeyleri düşünüyoruz dediğiniz gibi. Ben yaklaşık 1 ay sonra satın alabilirim cihazı o zaman yazarım.

Kamerası daha iyi, işlemcileri aynı olan cihaz nasıl oluyor da diğerinden kısa vadeli kullanım sunabiliyor? POCO veya Redmi'den bahsetmiyoruz.
Kamera ile bağlantısı nedir hocam onu çözemedim. Genel olarak o telefonun yazılımı OS'u ile alakalı bir şeydir (bence). Ayrıca redmi zaten xiaomi'nin modeli değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı