S24FE vs S24+

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, arkadaşa alacağız da karar veremedik. Aralarında uçurum kadar fark var mı? Arasındaki fiyat farkına değecek bir cihaz mı? Sizce hangi cihazı almalıyız?

Fiyat farkına değer. 24+ alın geçin.
Merhaba, arkadaşa alacağız da karar veremedik. Aralarında uçurum kadar fark var mı? Arasındaki fiyat farkına değecek bir cihaz mı? Sizce hangi cihazı almalıyız?

S24 FE kullanıyorum s 24 Plus tercih edin hocam işlemci 0.1 daha hızlı ve çerçeveler daha küçük.

Kamerası vs. daha iyi diye biliyorum.

S24 FE kullanıyorum s 24 Plus tercih edin hocam işlemci 0.1 daha hızlı ve çerçeveler daha küçük.
Ben de kullanıyorum evet çerçeveleri büyük ama insan alışıyor. Yani ona S24+ dedim kararsız hala bakalım.

S24 plus daha iyi. Hem daha iyi çerçeve olarak, ince yani, tuğla gibi değil.

Ekran sizin için önemliyse 24Plus haricinde 15kya değer bir şey yok.

S24 Plus daha iyi. Hem daha iyi çerçeve olarak, ince yani, tuğla gibi değil.

Birisi 7.7mm diğeri 8mm tuğla denebilecek bir durum yok.

Arkadaşım performansına bakıyor sadece. Performans kısmında çok fazla uçurum var mı?

Hissedilebilir bir fark yok 2400e 0.1GHz kısılmış sadece.
Anladım. Peki tam olarak nelerden kısılmış? Yani parça olarak A serisindeki parça var mı? Örneğin parmak izi yüz tanıma vesaire gibi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…