Merhaba, arkadaşa alacağız da karar veremedik. Aralarında uçurum kadar fark var mı? Arasındaki fiyat farkına değecek bir cihaz mı? Sizce hangi cihazı almalıyız?
Ben de kullanıyorum evet çerçeveleri büyük ama insan alışıyor. Yani ona S24+ dedim kararsız hala bakalım.S24 FE kullanıyorum s 24 Plus tercih edin hocam işlemci 0.1 daha hızlı ve çerçeveler daha küçük.
S24 plus daha iyi. Hem daha iyi çerçeve olarak, ince yani, tuğla gibi değil.Merhaba, arkadaşa alacağız da karar veremedik. Aralarında uçurum kadar fark var mı? Arasındaki fiyat farkına değecek bir cihaz mı? Sizce hangi cihazı almalıyız?
Merhaba, arkadaşa alacağız da karar veremedik. Aralarında uçurum kadar fark var mı? Arasındaki fiyat farkına değecek bir cihaz mı? Sizce hangi cihazı almalıyız?
S24 Plus daha iyi. Hem daha iyi çerçeve olarak, ince yani, tuğla gibi değil.
Arkadaşım performansına bakıyor sadece. Performans kısmında çok fazla uçurum var mı?
Anladım. Peki tam olarak nelerden kısılmış? Yani parça olarak A serisindeki parça var mı? Örneğin parmak izi yüz tanıma vesaire gibi olabilir.Hissedilebilir bir fark yok 2400e 0.1GHz kısılmış sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.