Çözüldü S24'te super hızlı şarj ayarı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

748075

Centipat
Böyle bir ayar var mı? Eskiden var diye biliyordum. Ayarlardan pile girince bulamadım.

Çözüm
Süper hızlı şarj benim S24+'da da yok. Hızlı şarjı açınca zaten 45W ile şarj etmiyor mu?

S21 S22'de var. Ayrı olarak sunmak yerine direkt hızlı şarj başlığı altında sunmuş olabilirler. Şarja takınca çıkan animasyon mavi ise süper hızlı yeşil ise hızlı şarj oluyor. Ancak bana göre ayrı olarak sunmaları daha mantıklı isteyen istediği şekilde kullanır.
Süper hızlı şarj benim S24+'da da yok. Hızlı şarjı açınca zaten 45W ile şarj etmiyor mu?

S21 S22'de var. Ayrı olarak sunmak yerine direkt hızlı şarj başlığı altında sunmuş olabilirler. Şarja takınca çıkan animasyon mavi ise süper hızlı yeşil ise hızlı şarj oluyor. Ancak bana göre ayrı olarak sunmaları daha mantıklı isteyen istediği şekilde kullanır.

Çözüm
Peki Hızlı şarj seçeneği kapalı, açık ve süper şarj açık şeklinde 3 farklı şarj mı sunuyor? Her birinde kaç W ile şarj ediyor bilginiz varmı?

Peki hızlı şarj seçeneği kapalı, açık ve süper şarj açık şeklinde 3 farklı şarj mı sunuyor? Her birinde kaç W ile şarj ediyor bilginiz var mı?

Attığım ekran görüntüsündeki gibi oluyor. Süper hızlı 25W diye biliyorum. Hızlı şarj ise 25'in altı oluyordur. Detaylı bilgim yok.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…