S25 49 bin TL'ye alınır mı?

Eren4236

Centipat
Daha fazla  
S25 almak istiyorum fakat beklemeli miyim yoksa şu an alınır mı? Bilemiyorum şu anki fiyatı MediaMarkt, Teknosa, Vatan üçlüsünde 49 bin lira. Daha düşer mi? Fikirlerinizi almak istiyorum.

Alabilirsiniz çok iyi bir fiyat benim önerim bütçeyi biraz daha arttırıp Honor Magic 7 Pro bakmanı öneririm.

S25 almak istiyorum fakat beklemeli miyim yoksa şu an alınır mı? Bilemiyorum şu anki fiyatı MediaMarkt, Teknosa, Vatan üçlüsünde 49 bin lira. Daha düşer mi? Fikirlerinizi almak istiyorum.
O fiyata alınmaz. İnternette çok daha ucuz.

Kusura bakmayın ben de görmemiştim o fiyatı.

Internetten almaya pek güveniyorum diyemem daha önce bu fiyatta hiçbir ürünü internetten almadım.

Internetten almaya pek güveniyorum diyemem daha önce bu fiyatta hiçbir ürünü internetten almadım.

Hocam MediaMarkt'dan almaktan daha güvenlidir Amazon'dan almak. Ben geçen aylarda internetten 38000 TL'lik bilgisayar aldımdı sorunsuz şekilde geldi hatta şu an ondan yazıyorum. Yani artık devir değişti. Güvenebilirsiniz Amazon'a. Mesela bir tane daha örnek vereyim birkaç gün önce S24 FE aldım Trendyol'dan her şey sorunsuz geldi 27000 TL'ye aldımdı. Kısacası güvenebilirsiniz.

Satıcı ve gönderici Amazon.com.tr olduğu için güvenebilirsiniz, bir problem olmaz. En ufak problemde Amazon yardımcı oluyor, müşteri art niyetli değilse mağdur etmemeye çalışıyor.

msedge_wimNFqcP6z.png

Size şöyle söyleyeyim amazondan atmış arkadaş linki amazonun kendisi satıyor size şöyle söyleyeyim bütün e ticaret siteleri hepsiburada trendyol gibi şeylerden kat kat daha güvenilir kargosu hele mükkemel kitap almıştım birsürü şey aldığım oldu kargo kutusunda bile ezik yoktu ve amazon açık ara en iyi müşteri hizmetlerine sahipler en ufak sıkıntıda bile ilgileniyorlar arasından tereddüt etmeniz gereken son marka olacaktır kendisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı