İnternetten alın direk.S25 almak istiyorum fakat beklemeli miyim yoksa şu an alınır mı? Bilemiyorum şu anki fiyatı MediaMarkt, Teknosa, Vatan üçlüsünde 49 bin lira. Daha düşer mi? Fikirlerinizi almak istiyorum.
O fiyata alınmaz. İnternette çok daha ucuz.S25 almak istiyorum fakat beklemeli miyim yoksa şu an alınır mı? Bilemiyorum şu anki fiyatı MediaMarkt, Teknosa, Vatan üçlüsünde 49 bin lira. Daha düşer mi? Fikirlerinizi almak istiyorum.
O fiyata alınmaz. İnternette çok daha ucuz.
Samsung Galaxy S25, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 256GB Hafıza, Lacivert, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S25, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 256GB Hafıza, Lacivert, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
O fiyata alınmaz. İnternette çok daha ucuz.
Samsung Galaxy S25, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 256GB Hafıza, Lacivert, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S25, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 256GB Hafıza, Lacivert, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Internetten almaya pek güveniyorum diyemem daha önce bu fiyatta hiçbir ürünü internetten almadım.
Internetten almaya pek güveniyorum diyemem daha önce bu fiyatta hiçbir ürünü internetten almadım.
Satıcı ve gönderici Amazon.com.tr olduğu için güvenebilirsiniz, bir problem olmaz. En ufak problemde Amazon yardımcı oluyor, müşteri art niyetli değilse mağdur etmemeye çalışıyor.Internetten almaya pek güveniyorum diyemem daha önce bu fiyatta hiçbir ürünü internetten almadım.
Size şöyle söyleyeyim amazondan atmış arkadaş linki amazonun kendisi satıyor size şöyle söyleyeyim bütün e ticaret siteleri hepsiburada trendyol gibi şeylerden kat kat daha güvenilir kargosu hele mükkemel kitap almıştım birsürü şey aldığım oldu kargo kutusunda bile ezik yoktu ve amazon açık ara en iyi müşteri hizmetlerine sahipler en ufak sıkıntıda bile ilgileniyorlar arasından tereddüt etmeniz gereken son marka olacaktır kendisi.Internetten almaya pek güveniyorum diyemem daha önce bu fiyatta hiçbir ürünü internetten almadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.