S25 49 bin TL'ye alınır mı?

Size şöyle söyleyeyim Amazon'dan atmış arkadaş linki Amazon'un kendisi satıyor size şöyle söyleyeyim bütün e-ticaret siteleri Hepsiburada Trendyol gibi şeylerden kat kat daha güvenilir kargosu hele mükkemel kitap almıştım bir sürü şey aldığım oldu kargo kutusunda bile ezik yoktu ve Amazon açık ara en iyi müşteri hizmetlerine sahipler en ufak sıkıntıda bile ilgileniyorlar arasından tereddüt etmeniz gereken son marka olacaktır kendisi.

Teşekkür ederim amazona da göz atacağım peki Trendyol gibi sitelere güvenilebilir mi?

Amazona bir baktım sipariş edesim gelmedi diyemem. Peki 2 ay içerisinde fiyatta bir düşüş olur mu ya da artış gibi bir durum gerçekleşebilir mi?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim amazona da göz atacağım peki Trendyol gibi sitelere güvenilebilir mi?

Amazona bir baktım sipariş edesim gelmedi diyemem. Peki 2 ay içerisinde fiyatta bir düşüş olur mu ya da artış gibi bir durum gerçekleşebilir mi?
Şu anda en düşük fiyat bandında çok nadiren 39k olabiliyor birkere olmuştu ama tekrar çok zor zaten şu an en düşüklerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı