S25 alınır mı?

• Konuyu başlatan Kaleo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.738

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250122_232916_Chrome.jpg
    Screenshot_20250122_232916_Chrome.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 87
Elimde S23 256 GB modeli mevcut, takas desteği ile yarı fiyatına geliyor. Sizce bu şekilde alınır mı? Yoksa fiyat düşmesi mi beklenmeli? Ya da S23 devam mı etmeliyim?
51.500 tl den satışa çıkmış sanırım,tabi sizin takas desteği var.ama bence fiyatı abartmışlar, insanların apple yerine tercih etme sebeplerinden biride daha iyi psrformansı daha ucuza almaktı, ama şu an fiyat abartılmış daha geçen gün s24ü amazondan 30k ya aldım.

Abartı fiyat yok hocam amiral gemisi telefon alıyorsun iPhone gelince 50k 60k veriliyorken kat ve kat performanslı olan ve yenilik getiren Samsung'a gelince neden 50k fazla oluyor.

Abartı fiyat yok hocam amiral gemisi telefon alıyorsun iPhone gelince 50k 60k veriliyorken kat ve kat performanslı olan ve yenilik getiren Samsung'a gelince neden 50k fazla oluyor.
S24 ve s25 arasında bi fark yokki adam akıllı, iphone içinde fazla ztn o fiyatlar ama iphone alınca aradan 4 yıl geçse bile satışı çok kolay oluyor pazarı daha canlı. O yüzden iphone ile aynı fiyat bandına çekmesi saçma, tercih edilme sebebini ortadan kaldırıyor,telefon alan çoğu insan özelliğe pek bakmıyor sonuçta

Bu fiyata alınmaz yaza doğru S23'den S24'e komik rakamlara geçmişti insanlar. Ben de S23 kullanıyorum beklemedeyim. Kafamdaki rakam S23 + 20K bu civarlara illa ki düşecektir kupon vs.

selamlar. gördüğüm kadarıyla S25 serisi genel olarak Pil aynı , Lens aynı, Ekran aynı, şarj desteği aynı, Ram kapasitesi aynı. işlemci bu sefer tüm seride SD olmuş ki bu benim gibi işlemciyi aşırı yoran şeyler yapmayanlar için önemli değil. Seride ana değişiklikler yazılımsal olmuş. bu da S24 serisine de çok yakın zamanda gelir. insanlardaki beklentiyi karşılamayan bir seri olmuş. Yakın zamanda S24 almıştım ve gayet memnunum, S25 serisini beklemediğim için bir şey kaybetmedim.

Hepsiburada S23 256GB Modelini şuanda 30.000TL'ye geri alıyor, fakat S25 seçeneği ek takas desteği ile sadece 128GB modelini sunuyor. Biraz kararsızım, sizce fiyat düşmesini beklemeli miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı