S25 alınır mı?

Evet aslında kısıtlı bir yazılıma sahip fakat nedense Android telefon da rahat edemiyorum burada S25 hakkında konuşmak bana düşmez fakat Samsung eski telefonları her ne kadar kötü olsa da teknoloji ilerlediği için S25'te denk bir telefondur.

Hocam giriş ve orta segment haliyle kötü. Bir de bazı amirallerde kronik sorun gibi aksiliklerle karşılanmıştı ancak gayet iyi durumdalar. Şu an Apple'nin özellikle bu fiyat bantlarına kadar bulunan telefonlarının çoğunun fiyatındaki telefonlara tek artısı 2.el aktifliği olabilir. Yazılım olarak da iOS optimizasyon dışı pek bir üstünlüğü yok, optimizasyon tabii ki zaten yazılımdaki en önemli şey ancak açık konuşmak gerekirse eğer güncel bir seri almıyorsanız yani IP12,13, 14 falan alıyorsanız iOS 18, iOS 26 ile o optimizasyondan özellikle planlı eskitme sebepli öyle büyük bir fayda görmüyorlar. Yine de dediğim gibi zaten Android güzel gelmiyorsa, iOSa alışkın falan biri zaten iPhone alsın yoksa telefon ne kadar iyi olursa olsun rahatsız eder, saygı duyarım.

Hocam giriş ve orta segment haliyle kötü. Bir de bazı amirallerde kronik sorun gibi aksiliklerle karşılanmıştı ancak gayet iyi durumdalar. Şu an Apple'nin özellikle bu fiyat bantlarına kadar bulunan telefonlarının çoğunun fiyatındaki telefonlara tek artısı 2.el aktifliği olabilir. Yazılım olarak da iOS optimizasyon dışı pek bir üstünlüğü yok, optimizasyon tabii ki zaten yazılımdaki en önemli şey ancak açık konuşmak gerekirse eğer güncel bir seri almıyorsanız yani IP12, 13, 14 falan alıyorsanız iOS 18, iOS 26 ile o optimizasyondan özellikle planlı eskitme sebepli öyle büyük bir fayda görmüyorlar. Yine de dediğim gibi zaten Android güzel gelmiyorsa, iOSa alışkın falan biri zaten iPhone alsın yoksa telefon ne kadar iyi olursa olsun rahatsız eder, saygı duyarım.

S25 Ultra düşündüm, iyi midir yoksa o fiyata az bir şey daha eklesem daha iyisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 Ultra düşündüm iyi midir yoksa o fiyata az bir şey daha eklesem daha iyisi var mı?

S25U gayet iyi cihazdır hocam iOS isteğiniz yoksa fiyatın üstüne eklemenize gerek yok. Zaten Android'in adamakıllı cihazlarda en tepe fiyatlısı S25U.

iPhone cihazları da katarsak ne önerirsin üstat, sen bana bir cihaz söyle onu alayım işin ehli bir beyefendiye benziyorsun.

iPhone cihazlardan bu fiyatta 16 Pro var. S25U'da 16 Pro'da gayet iyi ve denk cihazlar ancak yapay zeka, batarya, S Pen ve ekran artısı için S25U seçerdim. Ek olarak S25U aynı fiyatta daha yüksek depolama miktarı sunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı