S25+ alınır mı?

• Konuyu başlatan blexy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 174

blexy

Decapat
Daha fazla  
Şu anki telefonum A34 Samsung kalitesinden memnunum fakat kamera memnun etmiyor (modelden kaynaklı). Değiştirmeyi düşünüyorum artık S25+ iPhone 16 veya Plus'ya da 15 Pro diye düşünüyorum. 15 Pro aşırı pahalı bence 80 bin cok zorlar ikinci ele de pek guvenmiyorum. iPhone 16 60Hz sizce cok sorun çıkarır mı? Alınır mı? S25+ ve 16 serisine bütçem yetiyor.16 hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar da yardımcı olursa sevinirim bi yanım sürekli iphone istiyor.

Son düzenleme:
S25+ alınır.

Bu modele bakmanız daha iyi olur ama.

Şu anki telefonum A34 Samsung kalitesinden memnunum fakat kamera memnun etmiyor (modelden kaynaklı). Değiştirmeyi düşünüyorum artık S25+ iPhone 16 veya Plus'ya da 15 Pro diye düşünüyorum. 15 Pro aşırı pahalı bence 80 bin cok zorlar ikinci ele de pek guvenmiyorum. iPhone 16 60Hz sizce cok sorun çıkarır mı? Alınır mı? S25+ ve 16 serisine bütçem yetiyor. 16 hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar da yardımcı olursa sevinirim bir yanım sürekli iPhone istiyor.

Kullandım gayet güzel aklınızda bir soru varsa sorabilirsiniz ama iPhone yerine tercih edilir.

Şu anki telefonum A34 Samsung kalitesinden memnunum fakat kamera memnun etmiyor (modelden kaynaklı). Değiştirmeyi düşünüyorum artık S25+ iPhone 16 veya Plus'ya da 15 Pro diye düşünüyorum. 15 Pro aşırı pahalı bence 80 bin cok zorlar ikinci ele de pek guvenmiyorum. iPhone 16 60Hz sizce cok sorun çıkarır mı? Alınır mı? S25+ ve 16 serisine bütçem yetiyor.16 hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar da yardımcı olursa sevinirim bi yanım sürekli iphone istiyor.
Hocam 60hz diye problem yapmanız aslında ne doğru nede yanlış bir davranış çünkü zaten o telefonu kullandıkça yavaş yavaş alışacaksınız ama bana sorucak olursanız iphone 16 mı s25+ mı diye hiç düşünmeden s25 i seçerdim çünkü s24ün düzü bile yenebiliyo ip16 yı ama pro modellerine bakmanızda iyi bi tercih olabilir.

iPhone 16 vs Samsung S25+ mı derseniz eğer, Samsung S25+ öneririm. Lakin Pro modellerini düşürseniz eğer iPhone öneririm.

15 Pro istiyordum fakat sıfırlari cok pahalı.

Hocam 60Hz diye problem yapmanız aslında ne doğru ne de yanlış bir davranış çünkü zaten o telefonu kullandıkça yavaş yavaş alışacaksınız ama bana soracak olursanız iPhone 16 mı S25+ mı diye hiç düşünmeden S25'i seçerdim çünkü S24'ün düzü bile yenebiliyor IP16'yı ama Pro modellerine bakmanızda iyi bir tercih olabilir.

15 Pro istiyorum aslında fakat sıfırlari çok pahalı 14 Pro sizce memnun eder mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı