S25 alınır mı?

Hocam işlem güçlü özellikle SD genelde ısınır 38 dereceden yukarı çıkabilir ne kadar iyi olsa da ARM işlemcilerin genel problemi.

Realme GT2 kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır, bunun 2 yılı bildiğin cihaza eziyet ederek geçti, bütün emülatörleri kullandım ki emülatör işi telefon için optimize edilmiş oyun açmaya benzemiyor, aethersx2, PPSSPP, Yuzu, suyu vs. ki PS2 ve switch emülatöründe telefon bildiğin ocağa dönüşüyordu ki yine bir sıkıntı açmadı, günlük kullanımda da hiç ısındığını görmedim sadece şarj esnasında ısınıyor o da 67W hızlı şarjdan o kadar da olsun zaten, evet 8 serisi ısınır ama yük altında ısınır. Yük dediğimde oyun, render vb. işler.

Realme GT2 kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır, bunun 2 yılı bildiğin cihaza eziyet ederek geçti, bütün emülatörleri kullandım ki emülatör işi telefon için optimize edilmiş oyun açmaya benzemiyor, aethersx2, PPSSPP, Yuzu, suyu vs. ki PS2 ve switch emülatöründe telefon bildiğin ocağa dönüşüyordu ki yine bir sıkıntı açmadı, günlük kullanımda da hiç ısındığını görmedim sadece şarj esnasında ısınıyor o da 67W hızlı şarjdan o kadar da olsun zaten, evet 8 serisi ısınır ama yük altında ısınır. Yük dediğimde oyun, render vb. işler.

Hocam çok fazla cihaz inceledim bu formda paylaştım gereksiz kavgaya gerek yok açıkçası kısa bir örnek vereyim öğle vakti SD işlemcili telefon ile mobil veri ile 13dk Instagram'da geziyorsunuz otobüse binerken cebinize koydunuz cihaz o halde en az 30 dercenin üzerine çıkıyor makul denilebilecek bir ısı olsa da uzun süreli kullanımlarda daha fazla ısınıyor.

@XPlasma @Tiscard @Tungu @Waysteon @Itechin.g @Kaan_X_X @Nurettin bey hepinize teşekkürler. Telefonu 1.dereceden yakınıma alacağım. Hantal olmaması lazım. İlk S24 baktım ancak 1 yıl daha güncel olsun diyerek S25'e yöneldim. Fazladan zarar gelmez, öyle değil mi? 🙂

Hocam alınabilir sorun olmaz yakınınız çünkü gönül rahatlığyla alabilirsiniz.

Alınır. Yük altına sokulsa da alınır. Minimal bir telefon. Güncel ve güçlü.

s25 mi yoksa s25 edge mi arada kaldım ben de. Fiyatları çok yakın birbirine.

Alınır. Yük altına sokulsa da alınır. Minimal bir telefon. Güncel ve güçlü.

s25 mi yoksa s25 edge mi arada kaldım ben de. Fiyatları çok yakın birbirine.
Fiyatları yakınsa üst model her zaman hiç bir artısı olmasa bile(ki vardır), insanın içini rahatlatır.

A34 kullanan biri olarak S25 almayı düşündüm. Şöyle güzel bir cihaz olsun yalnız A34 cihazdan hiç şikayetimde yok. TikTok açıp, Instagram geziyor, iddia oynamaktan başka bir şey yapmıyorum. Sonradan vazgeçtim. Şahsen A55 veya A54 olabilir A56 olabilir. Bence çok üst seviyeye gitmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı