S25 Edge mi? S25 mi?

silocankino

Hectopat
Merhaba, komapakt yapıda sevdiğim için normalde S25 alacaktım. Ama son zamanlarda Edge modeli çok yüksek oranda indirim aldı ve şu an da Media Mark'ta 51.000 TL bandında bir telefon. S25 alsam kamera dışında çok fazla özellik kaybeder miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 FE fiyat performans olarak daha mantıklı. İki cihaz arasında arada 15-16k fiyat farkı var. Aradaki fiyat farkı için S25 almanın bir espirisi yok.

Donanım olarak S25 daha üstün cihaz. Aradaki farkı hissedeceğini sanmıyorum.

Kamera tarafında da S25 biraz daha üstün.

50k bütçelerine çıkacaksan Magic 7 Pro alman daha doğru.

Honor 400 Pro da bakabilirsin S25 FE bütçe aralığında.

Merhaba, kompakt yapıda sevdiğim için normalde S25 alacaktım. Ama son zamanlarda Edge modeli çok yüksek oranda indirim aldı ve şu an da Media Mark'ta 51.000 TL bandında bir telefon. S25 alsam kamera dışında çok fazla özellik kaybeder miyim?

Pil ömrü ve diğer kamera özellikleri olarak S25 daha üstün. Ana kamerada ise S25 Edge daha üstün. Kılıf takacaksanız da inceliğin pek de bir esprisi kalmıyor. Benim önerim düz S25 olacaktır.

Ana kamerada ise S25 Edge daha üstün
Hayır değil. İki cihazda da aynı ana kamera var. GN3 sensörü bulunuyor. ISP farkı nedeniyle detaylar S25 biraz daha iyi. S25 FE kontrast olarak daha göze hoş gelen bir deneyim sunuyor, S25 ise daha doğal renkte çekiyor. Ayrıca zoom noktasında da S25 daha iyi.

S25 FE ile S24 FE modelinin de kamera alt yapısı birebir aynı, ISP de aynı. Sadece S25 FE modelinin lensleri farklı. O yüzden ISP farkına rağmen S25 ile arasında çok az fark var.

Ana kamera performansı olarak S25 FE ve S25 arasındaki farkı çoğu kişi anlamayacaktır.

Pil ömrü ve diğer kamera özellikleri olarak S25 daha üstün
Pil ömrü olarak S25 FE daha iyi, S25 değil.

Pardon moderatör arkadaş S25 Edge modelinden bahsediyormuş, ben S25 FE diye okudum. S25 Edge ile dedikleri doğru.

Son düzenleme:
Hayır değil. İki cihazda da aynı ana kamera var. GN3 sensörü bulunuyor. ISP farkı nedeniyle detaylar S25 biraz daha iyi. S25 FE kontrast olarak daha göze hoş gelen bir deneyim sunuyor, S25 ise daha doğal renkte çekiyor. Ayrıca zoom noktasında da S25 daha iyi.

S25 FE ile S24 FE modelinin de kamera alt yapısı birebir aynı, ISP de aynı. Sadece S25 FE modelinin lensleri farklı. O yüzden ISP farkına rağmen S25 ile arasında çok az fark var.

Ana kamera performansı olarak S25 FE ve S25 arasındaki farkı çoğu kişi anlamayacaktır.

Pil ömrü olarak S25 FE daha iyi, S25 değil.
Hocam anladım da ben S25 FE değil S25 Edge modeline göre yorumlamıştım. 200 MP ana kamera S25 Edge'de varken S25'te 50 MP var. S25'te biraz daha büyük pil var. Bu da Edge modelinden şarjını daha uzun götürüyor.
S25 FE, serinin en uygun telefonu. S25 Edge ise serinin en ince telefonu. İkisi farklı ürünler.

S25 FE, serinin en uygun telefonu. S25 Edge ise serinin en ince telefonu. İkisi farklı ürünler.
Biliyorum. S25 FE yazmışsın diye okudum.

Mesajı düzeltiyorum.

200 MP ana kamera S25 Edge'de varken S25'te 50 MP var. S25'te biraz daha büyük pil var. Bu da Edge modelinden şarjını daha uzun götürüyor.
Evet doğru.

S25 Edge'nin ana kamerası Ultra serisiyle aynı zaten. FE diye okuduğum için yanlış anladım.

Edge modeli batarya olarak pek tatmin etmez gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı