S25 FE alınır mı?

Farklı markalara bakarsan Honor 400 Pro en iyi seçenek. Samsung zorunluysa S25 FE veya S24 alın. Bu fiyata Apple yok.

Android'den alacağım tek telefon Samsung marka olur benim için o yuzden Honor gibi markalara bakmak istemiyorum. S25FE Fiyatına değer mi?

Küçük telefon istiyorsan S24 alınabilir. PPI daha yüksek. İşlemciler aynı zaten ikisinin de. Bir tek S25 FE 45W şarj desteği var o da çok fark etmiyor. En fazla 10 dk fark ediyor 25W ile aralarında. Bence S25 FE daha düşecek. 28-29kyı rahat görür gibime geliyor. Acele varsa alınabilir ama. Ben olsam küçük olduğundan dolayı (kullanımı daha rahat) S24 alırdım. S25 FE'nin çerçevesi A serisi telefonlara benziyor sanki. Premium hissettirmiyor 😅

Bir de Samsung'da şöyle bir strateji var sanırım. Mesela geçen sene S24 FE çıktığında S23'ün fiyatı düşmüştü. S23 ile S24 FE aynı fiyatlardaydı. (28-30k) Sebebi de S23 stoklarını eritmek. Daha sonradan S24 FE'nin fiyatı 24kya kadar düşmüştü. Senin yerinde olsam beklerdim. İleri de S25 FE'nin fiyatı kaça kadar düşecek bilemem ama düşeceği kesin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı