S25 FE alınır mı?

Aslında S25 almak istiyordum zamanında 42.000 TL iken almadım pişmanım. Sanırım artık S26 çıkması yaklaştığı için stok yok. Stok olmadığı içinde sanırım fiyatlar olması gerektiğinden çok uçuk. Samsung'un kendi sitesinde öğrenci indirimiyle S25 55.600 TL S25 FE 32.000TL. Zamanında 40.000 TL'ye gördüğüm için bu fiyata almak saçma gibi geliyor fakat küçük ekranda çok cezbedici. Konu hakkında bilgili biri varsa bana fikir verebilir mi? Not: Sadece Samsung'la ilgileniyorum.

S25 ile S25FE karşılaştıranlar genellikle S25'i daha çok seçiyorlar bence S25 bak bütçen varsa da S26 bak.

S25 ile S25 FE farklı klasman aradaki fiyat farkıda belli zaten, parası yeten S25 alsın.
Not: 48k olmuş alınmaz.

Evet karşılaştırmak pek mantıklı değil. Ancak işin sonunda ben bir influncer değilim. Çok oyunda oynamıyorum ondan dolayı şu anlık S25FE'den çok menmunum. Fakat daha hiç oyun performansını test etmedim. Şu an S25 hala 40k olsa bence alınabilirdi fakat şu an 48k aradaki fiyat farkı 16k buna karşın elde edeceğim şeylerde biraz daha hızlı işlemci biraz daha iyi kamera ve daha iyi malzeme kalitesi fakat bunlar hep kağıt üstünde kalıyor bence günlük hayatı etkileyen şeyler değiller. Çinli muadilleri belki F/P olarak daha mantıklı olabilir fakat ben pek haz etmiyorum.

Evet karşılaştırmak pek mantıklı değil. Ancak işin sonunda ben bir influncer değilim. Çok oyunda oynamıyorum ondan dolayı şu anlık S25FE'den çok menmunum. Fakat daha hiç oyun performansını test etmedim. Şu an S25 hala 40k olsa bence alınabilirdi fakat şu an 48k aradaki fiyat farkı 16k buna karşın elde edeceğim şeylerde biraz daha hızlı işlemci biraz daha iyi kamera ve daha iyi malzeme kalitesi fakat bunlar hep kağıt üstünde kalıyor bence günlük hayatı etkileyen şeyler değiller. Çinli muadilleri belki F/P olarak daha mantıklı olabilir fakat ben pek haz etmiyorum.

Bende aktif olarak S25'FE kullanıyorum en büyük rakibi sayılacak Honor 400 Pro'nun plastik kasası ve en büyük eksisi 3 yıl güncelleme garantisinden dolayı tercih etmedim, One UI arayüz olarak çok temiz bir yazılımmış bende pişman değilim.

Bende aktif olarak S25'FE kullanıyorum en büyük rakibi sayılacak Honor 400 Pro'nun plastik kasası ve en büyük eksisi 3 yıl güncelleme garantisinden dolayı tercih etmedim, One UI arayüz olarak çok temiz bir yazılımmış bende pişman değilim.

Memnun musunuz? 1 haftadır falan almayı düşünüyorum? 4 5 sene gidebilecek bir cihaza ihtiyacım var sürekli telefon yenileyen birisi değilim.

Evet hocam arayüzü gerçekten Çinli emsallerinden güzel. Bence akıcılık olarak Iphone klasmanına gelmiş. Hocam bence düşünmeden 32 bin tl civarına alın malum her an herşeye zam gelebilir fiyatta güzel bence menmun kalırsınız.

Memnun musunuz? 1 haftadır falan almayı düşünüyorum? 4 5 sene gidebilecek bir cihaza ihtiyacım var sürekli telefon yenileyen birisi değilim.

Net gider ayarlarla pek oynamadan oyunda oynadım PUBG akıcı ayarlarda 90 diğer geri kalan tüm ayarlarda 60 FPS verebiliyor 120 olayı PUBG kaynaklıdır yoksa kaldırabilecek güçte Wild Rift orta yüksek ayar 120 FPS aldım SD muadillerine göre bir tık fazla ısınıyor performans üzmez kışın iyi yazın ne olur bilemiyorum, güncellik kullanciyim arada akşamları 2-3 saat oyun oynarım diyorsan al.

Aldım bakalım hayırlısı diyelim.

Dosya Ekleri

• 1768409998487.png
    1768409998487.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 47

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı