Merhaba, 35 bine kadar telefon alacağım ikisi arasında kaldım. Pil ve uzun ömürlü olması önemli, S25FE'nin pili konusunda, 15T'nin de yazılımı konusunda kötü şeyler duydum, sizce hangisini almalıyım? Başka öneriniz varsa alabilirim.
Honor 400 Pro.
Bütçe az daha çıkarsa Honor 400 Pro.
Hem o fiyata çıkamam 35 bile çok zor, hem de 3 yıl güncelleme garantisinden dolayı Honor pek istemiyorum.
Çoğu uygulama Android 5.1 ve üstünü destekliyor. Güncelleme açısından sorun olmaz. Bütçe artmazsa S25 FE alabilirsiniz.
Honor 400 hakkında ne düşünüyorsunuz, onu da beğenmiştim güncelleme açısından sorun olmazsa ona da bakabilirim.
Hem o fiyata çıkamam 35 bile çok zor, hem de 3 yıl güncelleme garantisinden dolayı Honor pek istemiyorum.
YD mi 15t PRO 26 bine var. Hepsinden iyi hepsinden ucuz.Merhaba, 35 bine kadar telefon alacağım ikisi arasında kaldım. Pil ve uzun ömürlü olması önemli, S25FE'nin pili konusunda, 15T'nin de yazılımı konusunda kötü şeyler duydum, sizce hangisini almalıyım? Başka öneriniz varsa alabilirim.
Yurtdışı 15t pro alın 1k ya kayıt edin keyfinize bakın hocam. Üstelik şarjı kılıfı yanında servisXıaomi önerim o zaman.
Exynos işlemcili el sobası cihaz önermem şahsen.
TSMC üretici SD işlemciler aslında en iyisi. Cihazdan beklentin üst düzey oyunculuksa bütçeyi zorla da benim oyun oynamak gibi beklentilerim yok bu yüzden cihaz tercih ederken TSMC üretimi SD işlemcili olmasına özen gösteriyorum. Isınma, güç tüketimi, kararlılık vb. gibi gerçekten farkını koyuyor ortaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.