S25 FE vs Xiaomi 15T Pro

Emir Tepe

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere S25 FE mi almalıyım yoksa Xiaomi 15t Pro mu? Xiaomi cihazı kaçak olarak alacağım ayrıca S25 FE için 5K gibi bir mevlayı ekstra ödeyeceğim. Genel kullanım olarak ve biraz da PC emülatör de oynayacağımı belirtmek isterim.

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere S25 FE mi almalıyım yoksa Xiaomi 15t Pro mu? Xiaomi cihazı kaçak olarak alacağım ayrıca S25 FE için 5K gibi bir mevlayı ekstra ödeyeceğim. Genel kullanım olarak ve biraz da PC emülatör de oynayacağımı belirtmek isterim.

S25 FEnin S24 feden tek farkı işlemci 15t Pro daha iyi seçenek bence Honor 400 Pro'da düsünülebilir.

Snapdragon? 15t Pro? Hocam iyi misiniz ama Dimensity 9400 Ultra var telefonda.

Günlük kullanımda bataryası, oyun performansı ve genel olarak hızı iyi midir almaya değer mi? Uzun süreli kullanımda bozar mı? Xiaomi 15t Pro'dan bahsediyorum.

Xiaomi'lerin ana serisi zaten bu alt markalardan daha farklı oluyor bunlar mesela Redmi ve POCO gibi geciktirmeli yapmıyorlar 9400+ var bu zaten Snapdragon 8 Elite seviyesinde bir işlemci üzmez bana göre reklam çıkar derdiniz varsa oda yok bunlarda.

Xiaomi'lerin ana serisi zaten bu alt markalardan daha farklı oluyor bunlar mesela Redmi ve POCO gibi geciktirmeli yapmıyorlar 9400+ var bu zaten Snapdragon 8 Elite seviyesinde bir işlemci üzmez bana göre reklam çıkar derdiniz varsa oda yok bunlarda.
Ben iPhone gibi gereksiz pahalı telefonlar yerine fiyatına göre iyi performans veren, uzun süreli kullanım için uygun, yüksek hz değeri olan ve bataryası kaliteli olup şarjı uzun süreli giden bir telefon almak istiyorum ileride. Oyun için demiyorum sadece, telefondan çok oyun oynayan biri değilim zaten genel olarak bilgisayarımdan oynarım. Ama yine de oynarsam da kaliteli oynarım oyunumu. Maalesef Türkiye'de, yurt dışındaki insanlar gibi 2 yılda bir telefon değiştirmek öyle kolay değil. O yüzden çoğu insan uzun süre kullanılabilen telefon almaya çalışıyor ve ben de öyle yapmak istiyorum. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım zaten ve kullanmayı da düşünmüyorum, kaliteli ve uygun fiyatlı bir telefon yeterli bana.

Ben iPhone gibi gereksiz pahalı telefonlar yerine fiyatına göre iyi performans veren, uzun süreli kullanım için uygun, yüksek Hz değeri olan ve bataryası kaliteli olup şarjı uzun süreli giden bir telefon almak istiyorum ileride. Oyun için demiyorum sadece, telefondan çok oyun oynayan biri değilim zaten genel olarak bilgisayarımdan oynarım. Ama yine de oynarsam da kaliteli oynarım oyunumu. Maalesef Türkiye'de, yurt dışındaki insanlar gibi 2 yılda bir telefon değiştirmek öyle kolay değil. O yüzden çoğu insan uzun süre kullanılabilen telefon almaya çalışıyor ve ben de öyle yapmak istiyorum. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım zaten ve kullanmayı da düşünmüyorum, kaliteli ve uygun fiyatlı bir telefon yeterli bana.

Yani 15t Pro fazlasıyla yeter her işiniz için bana göre zaten kaliteli bu serileri amiral gemisi segment olarak geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı