S25 FE vs Xiaomi 15T Pro

• Konuyu başlatan Mysmeh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 148
Bütçe
30-50

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Çok telefon özelliklerinden anlamıyorum. Yaklaşık 5 senedir Note 10 Pro kullanıyorum ve yavaştan süresi doluyor. Biliyorum söylediğim 2 cihaz arasında fiyat farkı var ve 15T Pro çoğu konuda öne gözüken bir cihaz fakat ben kendim için hangisi daha uygun karar veremedim. Açıkçası çok telefonlar işim yok, gündelik basit bir kullanımım var. Oyun pek oynamam, fotoğraf bile çok çekmem ama tabii ki bunları yapmak istersem çok da üzmesini istemem. İki cihaz arasındayım ve aralarındaki neredeyse 10.000 TL'lik fiyat farkına değer mi? Bir de tek tük Xiaomi'nin reklamı ve kalitesiz yazılımı hakkında duyumlar aldım. Samsung'da durum ne? Çok bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz? Sizce almışken fiyat farkını verip 15T Pro mu alayım yoksa boşa ek para vermeden S25 FE alıp geçeyim mi?

1770063794492.png

Donanımsal olarak 15T Pro, yazılımsal olarak S25 FE daha üstün bir cihaz. İki cihazda sizi uzun süre götürür. Ayrıca fark 10 binden fazla.

Çok telefon özelliklerinden anlamıyorum. Yaklaşık 5 senedir Note 10 Pro kullanıyorum ve yavaştan süresi doluyor. Biliyorum söylediğim 2 cihaz arasında fiyat farkı var ve 15t Pro çoğu konuda öne gözüken bir cihaz fakat ben kendim için hangisi daha uygun karar veremedim. Açıkçası çok telefonlar işim yok, gündelik basit bir kullanımım var. Oyun pek oynamam, fotoğraf bile çok çekmem ama tabii ki bunları yapmak istersem çok da üzmesini istemem. İki cihaz arasındayım ve aralarındaki neredeyse 10.000 TL'lik fiyat farkına değer mi? Bir de tek tük Xiaomi'nin reklamı ve kalitesiz yazılımı hakkında duyumlar aldım. Samsung'da durum ne? Çok bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz? Sizce almışken fiyat farkını verip 15t Pro mu alayım yoksa boşa ek para vermeden S25 FE alıp geçeyim mi?

S25 FE öneririm verdiği güncelleme garantisi ve kullanımı kolay ve ozelleştirilebilir yazilimiyla senin için daha iyi olabilir. Çok oyun oynamıyorsun fotoğraf cekmiyorsun boşuna fazla para vermene gerek yok zaten kamerası seni uzmez. Oynayacagin cogu oyunu da rahatça oynatir zaten.

S25 FE daha mantıklı arayüz ve Samsung olmasından zaten.

Yani aynı ücret dahilinde depolama/ram/pil/işlem gücü daha yüksek bir cihaz alıyorsun. İkisinin arasında bir cihaz.

Yani günlük ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor, çekim kalitesi de gayet yerinde. Günlük işlerini yapıp YT'ye videosunu çeken babamı S22'den geçirdim gayet de memnun. Fiyatına göre cillop telefon, fiyat bandına alınabilecek en mantıklı cihaz bence.

Bence S25FE almaktansa her türlü daha mantıklı. Telefon piyasası zaten 2/3 sene kullan değiştir mantığına döndüğünden ötürü kimse kusura bakmasın da Samsung alıp 7 sene kullanacak pek de insan kalmadı. Düz S25 olsa düşünülür ama S25FE maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı