S25 Plus alınır mı?

• Konuyu başlatan thenx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 213
Bütçe
62000
Bende sizler gibi S20 FE (Exynos) kullanıyordum akabine S23 FE ye geçiş yaptım o telefonu eşim çok beğenince ona verdim kendime de S25+ tercih ettim. 😁

S20 FE, S23FE deneyimlemiş birisi olarak FE modeller dışına çıkmak aşırı bir lüks katıyormuş ekranın neredeyse tamamen çerçevesiz olması 2K ekran olması parmak izinin süper hızlı çalışması ve bir de Snapdragon 8 Elite işlemci birleşinde ben ne kullanıyorum diyor insan.

Hocam eşimle evlendiğimiz ilk yıl yani 4 sene önce M33 5G modelini almıştım. Gariban hem fotoğraf çekmeyi seviyor hem de tüm işleri telefondan hallettiği için şu an M33 ona işkence gibi geliyor :D
Eşime S25 Ultra almayı düşünüyorum 512 GB model olandan. Bana da 25+ fazla artar bile telefonla çok bir işim yok işin gerçeği :)

Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Açıkçası Samsung dışına çıkmayı istemiyorum. Şu an S20 FE (Snapdragon) kullanıyorum. S25+ işimi fazlasıyla görecektir çünkü fotoğraf çeken biri değilim. Sadece fiyat bana fazla geldi o konuda danışın fikirlerinizi almak istedim. Ne yapacağım konusunda biraz kararsızım.
Fotoğraf çeken birisi olsanız da S25+ fazlasıyla yine işinizi görecektir. Kamerası da gayet güzel doğru çekimlerle. Üzerine bir de LightRoom ve Vsco kullanın profesyonel canon,nikon kameralardan farkı kalmıyor. Yukarıda da dediğim gibi her açıdan yana işinizi fazlasıyla görecektir.

En başta işlemcisi zaten bi 5-10 yıl götürür. Cihazı patlatmayıp, kırmadığınız sürece 😄

Samsung S23 ve S25 de fena arşa çıktı (Exynos) modelleri hariç. Bunlar şey tayfası 1 yıl kullanınca donma kasma oluyor diyip, Premium cihaz kullanmayanlar itibar etmeyin. Bu arada (Exynos) başarılı modelleri de var ama Bi Snapdragon etmiyor.

Şimdiden hayırlı olsun 🕺🏻

Fotoğraf çeken birisi olsanız da S25+ fazlasıyla yine işinizi görecektir. Kamerası da gayet güzel doğru çekimlerle. Üzerine bir de Lightroom ve vsco kullanın profesyonel Canon, Nikon kameralardan farkı kalmıyor. Yukarıda da dediğim gibi her açıdan yana işinizi fazlasıyla görecektir.

En başta işlemcisi zaten bir 5-10 yıl götürür. Cihazı patlatmayıp, kırmadığınız sürece 😄

Samsung S23 ve S25 de fena arşa çıktı (Exynos) modelleri hariç. Bunlar şey tayfası 1 yıl kullanınca donma kasma oluyor deyip, premium cihaz kullanmayanlar itibar etmeyin. Bu arada (Exynos) başarılı modelleri de var ama bir Snapdragon etmiyor.

Şimdiden hayırlı olsun 🕺🏻

Hocam çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Ben de kendi araştırdım kadarıyla 25+ için gönül rahatlığıyla tercih edeceğim fakat öncelikle fiyatı gözüme bütçe yetmesine rağmen yüksek geldi. Onun dışında kamerası hakkında çok fazla olumsuz yorum vardı o tedirgin etti. Hatta bu yüzden eşim için 25+dan vazgeçip 25 Ultra bakıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı