S25 Plus vs S25 Ultra

FurkanXenoglossy

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX G16 G614JU
İ7 13650Hx
RTX4050
iPhone 11 kullanıcısıyım ve yakın bir tarihte Samsung'a geçmeyi düşünüyorum. Ama S25 Plus ile S25 Ultra arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?

İkisi de hak ettiğinden pahalı cihazlar bence. Samsung zorunlu değil ise bunu öneririm.

Hem S25+'a yakın bir fiyata satılıyor. Hem de S25U'ya rakip bir performansı var.

Performans olarak arada fark yok. Kamera konusunda Ultra daha önde ama günlük kullanıcı için + da fazlasıyla yeterli. Kalemle pek işim olmaz, kamerası da yeter diyorsanız S25+ öneririm.

iPhone 11 kullanıcısıyım ve yakın bir tarihte Samsung'a geçmeyi düşünüyorum. Ama S25 Plus ile S25 Ultra arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?

Ne amaçla kullanacağına göre değişir. Günlük kullanım içinse Plus hem daha hafif hem daha zarif duruyor. Ultranın avantajları titanyum çerçevesi var kalemi var yansımayı önleyen ekranı var ekranı daha büyük kamerası bir tık daha iyi ama gözle görülecek kadar değil. Bana kalırsa bütçe dostu S24FE al geç.

Samsung artık bozdu, bunların yerine Honor Magic 7 Pro alabilirsin. Forumda alıp memnun kalan çokça kişi gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı