S25 Şarj Olmuyor

reshazonee

Kilopat
Daha fazla  
Adaptör ve kablo orijinal. Samsung telefonu şarja takıyorum; süper hızlı şarj diyor ve dolmasına yaklaşık 1 saat civarı olarak gösteriyor. Fakat aradan 3–4 dakika geçmesine rağmen şarj yüzde 1 bile artmıyor, sadece ısınıyor. Bunun sebebi nedir?

Adaptör ve kablo orijinal. Samsung telefonu şarja takıyorum; süper hızlı şarj diyor ve dolmasına yaklaşık 1 saat civarı olarak gösteriyor. Fakat aradan 3–4 dakika geçmesine rağmen şarj yüzde 1 bile artmıyor, sadece ısınıyor. Bunun sebebi nedir?

Pil ayarlarından hızlı şarj açık mı bir bakın kontrol edin. Olmadı fabrika ayarlarına alın telefonu. Hızlı şarj ayarına bir daha bakın açık mı? Yine olmazsa başka bir telefoncuda başka bir orijinal kabloyla deneyin. Ona rağmen şarjı süper hızlı şarj olarak görmüyorsa adaptör orijinal değildir. Bende bir keresinde orijinal sanıp sahte 25W adaptör satın almıştım.

Bu arada söylemeyi unuttum telefonu fabrika ayarlarına almadan önce ayarlar yazılım güncelleme bölümünden tüm güncellemeleri yapın hepsini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı