S25 serisini nasıl buldunuz?

Makaleler
2
Yeni tanıtılan S25 serisini nasıl buldunuz?

12 GB RAM, Android tarafında beni açıkçası biraz düşündürdü; 16 GB RAM bekliyordum. Fiyat olarak ise Ultra modelinin başlangıç fiyatı 83.499 TL oldu.

Umarım AI 2025 sonunda paralı olmaz.

Son düzenleme:
Hala kendi işlemcisini üretemiyor eli bağı Snapdragon'da şu an Elite serisinin de yüksek ısınma sorunları olduğu söyleniyor Snapdragon varyasyonundan olabildiğince hızlı ayrılmalı.

İşlemci konusundan çok RAM, güncelleme desteği ve AI konusu kafamı çok kurcaladı 12 GB RAM ile 7 yıl aktif güncelleme alması bence hiç gerçekçi değil Android tarafının en iddalı amiral gemisinin bu derece az RAM'le gelmesi üzdü.

S23 ve S24'ten RAM ve işlemci haricinde ne farkı var ki 👀

Teknonoji olarak elbette üstündür ama RAM olarak bile S24 Ultra ile aynı, kamera seti bile aynıymış deniyor sadece geniş açısı sanırım 12MP'den 50MP'ye çıkarılmış benim için biraz hayal kırıklığı bir seri oldu.

Yeni tanıtılan S25 serisini nasıl buldunuz?

12 GB RAM, Android tarafında beni açıkçası biraz düşündürdü; 16 GB RAM bekliyordum. Fiyat olarak ise Ultra modelinin başlangıç fiyatı 83.499 TL oldu.

Umarım AI 2025 sonunda paralı olmaz.
Yaklaşık olarak 16 pro max e yakın olmuş. Hatta rekabet vs. dediğimizde daha ucuz da olabilir.

İşlemci konusundan çok RAM, güncelleme desteği ve AI konusu kafamı çok kurcaladı 12 GB RAM ile 7 yıl aktif güncelleme alması bence hiç gerçekçi değil Android tarafının en iddalı amiral gemisinin bu derece az RAM'le gelmesi üzdü.

Samsung biraz işin şovunda hocam düzenli bir politikası olmadığı gibi Al konusunda da kendi teklonojisine önem vermiyor 2 yıl sonra ücretli satılacak bir Al yazılımı getirip biz Apple'dan iyi yapıyoruz diyorlar. Kamera tarafında da sırf dikkat çekmek için kullanılan 10X optik ve 8K 30 fps videolarda tamamen günlük hayattan uzak bir sistem.

S24'e 33K fiyat biçip S25'e üstüne 18K koyacak ne getirdiler ki? İşlemci olarak fark ciddi tamam da Apple'a karşı fiyatları çok daha uygun diye tercih ediliyordu. Hala günümüz şartlarına göre uygun ama pahalı yani. Beklenen bir şeydi orası ayrı. 15 ile neredeyse aynı fiyat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı