S25 serisini nasıl buldunuz?

Katılıyorum hocam yapay zeka durumunda en azından cihaz içinde bir şeyler bekliyordum ama kendilerini tamamen Google uygulamalarına yaslamış durumdalar umarım bu durumdan kurtulurlar.

Hocam zaten bazı özellikleri zaten android de olan şeyler "circle the search" gibi.

Şahsen 15 yerine S25 tercih ederim ama onun da yerine hazır fiyatı düşecek olan S24+ ya da u çok daha mantıklı olur.

Şahsen 15 yerine S25 tercih ederim ama onun da yerine hazır fiyatı düşecek olan S24+ ya da u çok daha mantıklı olur.
Şu fiyatlarda ben kişisel olarak 15 seçerdim ama bu fiyatlarda kalacağını ben de düşünmüyorum hocam. Slim falan çıkacak mı göreceğiz. Kararı en erken SE4 çıkınca veririm zaten. Bakalım Apple ne hazırlamış?

Ben S25 düşünüyordum yazın falan almayı ama pek içim ısınmadı. 13'ü verip 15 alasım var hayırlısı.

Ben iPhone 6'dan geçmiştim resmen çağ üstüne çağ atladım 8 yıldır kullanıyordum.

Aynen hocam fiyat politikanızı tebrik etmek lazım gerçekten doğru bir yol izliyorsunuz fiyatlar se4 e göre düşecektir.

Bütçe ne bilmiyorum ama düz 17 bekleyebilirsiniz muhtemelen iyi bir model olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…