S25 serisini nasıl buldunuz?

Samsung biraz işin şovunda hocam düzenli bir politikası olmadığı gibi al konusunda da kendi teklonojisine önem vermiyor 2 yıl sonra ücretli satılacak bir al yazılımı getirip biz Apple'dan iyi yapıyoruz diyorlar. Kamera tarafında da sırf dikkat çekmek için kullanılan 10X optik ve 8K 30 FPS videolarda tamamen günlük hayattan uzak bir sistem.

Katılıyorum hocam yapay zeka durumunda en azından cihaz içinde bir şeyler bekliyordum ama kendilerini tamamen Google uygulamalarına yaslamış durumdalar umarım bu durumdan kurtulurlar.

Samsung biraz işin şovunda hocam düzenli bir politikası olmadığı gibi Al konusunda da kendi teklonojisine önem vermiyor 2 yıl sonra ücretli satılacak bir Al yazılımı getirip biz Apple'dan iyi yapıyoruz diyorlar. Kamera tarafında da sırf dikkat çekmek için kullanılan 10X optik ve 8K 30 fps videolarda tamamen günlük hayattan uzak bir sistem.
Hocam zaten bazı özellikleri zaten android de olan şeyler "circle the search" gibi.

S24'e 33K fiyat biçip S25'e üstüne 18k koyacak ne getirdiler ki? İşlemci olarak fark ciddi tamam da Apple'a karşı fiyatları çok daha uygun diye tercih ediliyordu. Hala günümüz şartlarına göre uygun ama pahalı yani. Beklenen bir şeydi orası ayrı. 15 ile neredeyse aynı fiyat.

Şahsen 15 yerine S25 tercih ederim ama onun da yerine hazır fiyatı düşecek olan S24+ ya da u çok daha mantıklı olur.

Şahsen 15 yerine S25 tercih ederim ama onun da yerine hazır fiyatı düşecek olan S24+ ya da u çok daha mantıklı olur.
Şu fiyatlarda ben kişisel olarak 15 seçerdim ama bu fiyatlarda kalacağını ben de düşünmüyorum hocam. Slim falan çıkacak mı göreceğiz. Kararı en erken SE4 çıkınca veririm zaten. Bakalım Apple ne hazırlamış?

Ben S25 düşünüyordum yazın falan almayı ama pek içim ısınmadı. 13'ü verip 15 alasım var hayırlısı.

Ben iPhone 6'dan geçmiştim resmen çağ üstüne çağ atladım 8 yıldır kullanıyordum.

Şu fiyatlarda ben kişisel olarak 15 seçerdim ama bu fiyatlarda kalacağını ben de düşünmüyorum hocam. Slim falan çıkacak mı göreceğiz. Kararı en erken SE4 çıkınca veririm zaten. Bakalım Apple ne hazırlamış?
Aynen hocam fiyat politikanızı tebrik etmek lazım gerçekten doğru bir yol izliyorsunuz fiyatlar se4 e göre düşecektir.

Bütçe ne bilmiyorum ama düz 17 bekleyebilirsiniz muhtemelen iyi bir model olacak.

Bütçe ne bilmiyorum ama düz 17 bekleyebilirsiniz muhtemelen iyi bir model olacak.
S25 51.5 ile başladıysa 17 65-70K olur :D Basit birisi için yeterli SE4. Halihazırda 13 var zaten o bile yetiyor. S24 de gönlümü çeliyor. Umarım fiyatlar düzenlenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı