S25 Ultra beklenilmeli mi?

S24 Ultra yurt dışı alıp server kayıt ile kullanmak istiyorum. S25 Ultra beklenilmeli mi aralarında kayda değer fark olur mu? İşlemci ve kamera dışında pek bir şeyin gelişeceğini sanmıyorum. Ekran ve kasa konusunda S23U göre yeterince geliştirme yaptılar onun üzerine ekleyecekleri bir şey kalmadı diye düşünüyorum. Laptop veya başka bir cihazım yok. Her işimi telefondan göreceğim büyük ekran olması benim için daha iyi olur ancak neredeyse 15 bin lira daha uyguna S22 alabilirim. 6.1 inç ekranı içerik izlerken yetersiz olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
S24 Ultra yurt dışı alıp server kayıt ile kullanmak istiyorum. S25 Ultra beklenilmeli mi aralarında kayda değer fark olur mu? İşlemci ve kamera dışında pek bir şeyin gelişeceğini sanmıyorum. Ekran ve kasa konusunda S23U göre yeterince geliştirme yaptılar onun üzerine ekleyecekleri bir şey kalmadı diye düşünüyorum. Laptop veya başka bir cihazım yok. Her işimi telefondan göreceğim büyük ekran olması benim için daha iyi olur ancak neredeyse 15 bin lira daha uyguna S22 alabilirim. 6.1 inç ekranı içerik izlerken yetersiz olacağını düşünüyorum.
S24 daha yeni çıkmadı mi zaten?

S24 Ultra yurt dışı alıp server kayıt ile kullanmak istiyorum. S25 Ultra beklenilmeli mi aralarında kayda değer fark olur mu? İşlemci ve kamera dışında pek bir şeyin gelişeceğini sanmıyorum. Ekran ve kasa konusunda S23u göre yeterince geliştirme yaptılar onun üzerine ekleyecekleri bir şey kalmadı diye düşünüyorum. Laptop veya başka bir cihazım yok. Her işimi telefondan göreceğim büyük ekran olması benim için daha iyi olur ancak neredeyse 15 bin lira daha uyguna S22 alabilirim. 6.1 inç ekranı içerik izlerken yetersiz olacağını düşünüyorum.

Hocam radikal farklılıklar S27 de olacak Samsung hep böyle 4 5 seneye bir önemli değişiklikler yapıyor S25u da bildiğim kadarıyla köşeli Note tasarımdan vazgeçip oval e geri dönebilirler ve işlemci olarak sanırm 8 gen 4'ü TSMC üretecek (bu kimine göre iyi kimine göre kötü bana kalırsa Samsung'un üretmesi daha iyiydi ama siz karar verin :D) 8 gen 4'ten büyük beklenti var en iyisi olabilir diyorlar ama çıkmasına daha :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı