Merhaba şu anda aktif olarak iPhone 13 Pro kullanıyorum. Sizce şimdi 16 Pro Max geçmeli miyim yoksa S25 beklenmeli mi? Yani S25 Ultra 16 Pro Max'dan daha iyi bir şekilde çıkar mı? Tavsiyeniz nedir?
Bence iOS aliskanliginizi bozmayin ve 16 Pro Max'e gecin. S25 Ultra 16 Pro Max kadar iyi bir cihaz olacaktir ancak su anki cihaziniz 13 Pro bozmayin Apple ile devam edin.
Bence iOS aliskanliginizi bozmayin ve 16 Pro Max'e gecin. S25 Ultra 16 Pro Max kadar iyi bir cihaz olacaktir ancak su anki cihaziniz 13 Pro bozmayin Apple ile devam edin.
Ikisi rakip cihazlar degiller. Ayni yil cikmasi bir şey ifade etmiyor. Ayrica her testte onde de degil.
Katiliyorum, sizintilara gore bu sefer 16 pro max ile aralarinda fark olacak gibi duruyor. SD 8 Gen 4 hem tekli hem de coklu cekirdekte onde olacakmis A18 pro'dan.
Katiliyorum, sizintilara gore bu sefer 16 Pro Max ile aralarinda fark olacak gibi duruyor. SD 8 Gen 4 hem tekli hem de coklu cekirdekte onde olacakmis A18 Pro'dan.
SD 8 gen 3 de 15 serisindeki işlemciden güçlüydü. Apple, verimlilik anlamında öne çıkıyor her daim. Kamera konusunda yarışır halde olurlarsa zaten aralarında fiyat farkıyla S25u bayağı bayağı çok satar ki ben de S25 serisini görmeden cihaz almayacağım.
SD 8 gen 3 de 15 serisindeki işlemciden güçlüydü. Apple, verimlilik anlamında öne çıkıyor her daim. Kamera konusunda yarışır halde olurlarsa zaten aralarında fiyat farkıyla S25u bayağı bayağı çok satar ki ben de S25 serisini görmeden cihaz almayacağım.