S25 Ultra beklenmeli mi?

Bende 16 Pm'yi bekliyordum ancak AI özelliği Türkiye'de çalışmadığı için S25 Ultra modelini bekliyorum.

Ülkeyi Amerika yaparak çalıştırabilirsin fakat İngilizce olacak.

Merhaba şu anda aktif olarak iPhone 13 Pro kullanıyorum. Sizce şimdi 16 Pro Max geçmeli miyim yoksa S25 beklenmeli mi? Yani S25 Ultra 16 Pro Max'dan daha iyi bir şekilde çıkar mı? Tavsiyeniz nedir?

16 Pro Max al geç. Beklemene bile değmez S25 ultrayı. S24 Ultra ile 16 Pro Max arasında çok fark var aynı yılın cihazları olmasına rağmen.

1726776067959.png

Bence iOS aliskanliginizi bozmayin ve 16 Pro Max'e gecin. S25 Ultra 16 Pro Max kadar iyi bir cihaz olacaktir ancak su anki cihaziniz 13 Pro bozmayin Apple ile devam edin.
Ülkeyi Amerika yaparak çalıştırabilirsin fakat İngilizce olacak.

16 Pro Max al geç. Beklemene bile değmez S25 ultrayı. S24 Ultra ile 16 Pro Max arasında çok fark var aynı yılın cihazları olmasına rağmen.

Eki Görüntüle 2314123
Ikisi rakip cihazlar degiller. Ayni yil cikmasi bir sey ifade etmiyor. Ayrica her testte onde de degil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence iOS aliskanliginizi bozmayin ve 16 Pro Max'e gecin. S25 Ultra 16 Pro Max kadar iyi bir cihaz olacaktir ancak su anki cihaziniz 13 Pro bozmayin Apple ile devam edin.

Ikisi rakip cihazlar degiller. Ayni yil cikmasi bir şey ifade etmiyor. Ayrica her testte onde de degil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alttaki 4 videoda da 16 Pro Max alıyor pil olarak.

Katiliyorum, sizintilara gore bu sefer 16 Pro Max ile aralarinda fark olacak gibi duruyor. SD 8 Gen 4 hem tekli hem de coklu cekirdekte onde olacakmis A18 Pro'dan.

SD 8 gen 3 de 15 serisindeki işlemciden güçlüydü. Apple, verimlilik anlamında öne çıkıyor her daim. Kamera konusunda yarışır halde olurlarsa zaten aralarında fiyat farkıyla S25u bayağı bayağı çok satar ki ben de S25 serisini görmeden cihaz almayacağım.

SD 8 gen 3 de 15 serisindeki işlemciden güçlüydü. Apple, verimlilik anlamında öne çıkıyor her daim. Kamera konusunda yarışır halde olurlarsa zaten aralarında fiyat farkıyla S25u bayağı bayağı çok satar ki ben de S25 serisini görmeden cihaz almayacağım.
Exynos kullanmayacaklarmis oyle bir soylenti de dolasiyor ama duz s25 de kullansalar bile bence s25 plusta kullanmamalari lazim.

Android'e geçmek istiyorsanız, kesinlikle S24u veya S25u modelleri çok güzel olur.

IOS'tan devam etmek istiyorsanız ve bütçeniz varsa, iPhone 16 Pro Max'i alabilirsiniz; cidden çok güzel bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı