S25 Ultra doğru şarj nasıl olmalı?

AliTechnology

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Yakın zamanda S25 Ultra almayı düşünüyorum ama aklıma bir soru takıldı ben bu telefonu aldığımda en az 5 yıl ve üstü kullanmayı düşünüyorum ve pil sağlığı bu açından önemli çoğu yerde telefonu 20-80 arası kullanın diyorlar. Ben telefonu 20-100 arası kullanmayı düşünüyorum çünkü ben oyunda oynayan birisiyim ve bana şarj gitmesi lazım bir de 20-100 kullansam 20-80'e göre ne kadar kullanım süresi fazlalığı olur mesela 20-100 2.5 yıl gidecekse 20-80 ne kadar gider yani özetle farklılık olur mu?

20-100 kullanabilirsin telefonun yuzde 60'ina para vermek hic mantikli degil. 2-3 yilda sana fark edecegi pil omru de cok cok yuzde 3-4. Onemli olan cihaz sarj olurken ugrasmaman ve cihazin bu esnada isinmamasi. Oyun oynuyorsan illaki pili yiyeceksin zaten kacarin yok sarj dongusu ister istermez artacagi icin. Yalniz bana kalirsa S25U fiyatini hak etmiyor ben onermem sahsen. Honor Magic 7 Pro ve Vivo X200 Pro gibi cok daha uyguna yazilimi cop olmayan, benzer teknik ozelliklerde cihazlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı