S25 Ultra nasıl olur?

Arkadaşlar merhaba sizce S25 Ultra nasıl olur? Köşe tasarımlarının geri kavisliye döneceği söylentileri var ve fiyat konusunda S24 ultradan ne kadar daha pahalıya çıkar?
Devrimsel yenilik olmayacaktır.
Kamera bir tık iyileştirilir, ekran nit oranı artabilir, işlemci 8 Gen4 olur bu şekilde yani.
Günlük kullanımda işlemci hariç hiçbirinin farkını hissetmezsin muhtemelen.

Arkadaşlar merhaba sizce S25 Ultra nasıl olur? Köşe tasarımlarının geri kavisliye döneceği söylentileri var ve fiyat konusunda S24 ultradan ne kadar daha pahalıya çıkar?

İşlemci olayı var karşımızda umarım işlemci değişmez ve %30 artış ile karşılaşmayız fiyatta eğer söylentiler doğruysa Türkiye'de zaten S25 alabilecek durumu olan Acun'u dahil etmezsek 24 kişinin yarısı alamayacak telefonu.

Geçen yıla göre en fazla 100 dolar daha pahalı olacaktır, ben cihazdan devrimsel bir yenilik beklemiyorum zira telefonlarda günümüzde yapılan en büyük iyileştirme kamera tarafında oluyor ki Samsung genellikle kendi lenslerini kullandığı ve lens üretimi konusunda profesyonelleşmiş bir firma ile çalışmadığı için son birkaç nesildir kamera tarafında devasa ilerleme yapamıyor. Muhtemelen video FPS değerlerinde bir güncelleme olacaktır.

S23 ultra kullanan birisi olarak açıkçası mecburiyetten kullanıyorum diyebilirim. Yoksa bu 23 ultranın takoz olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Samsung, aradığım özelliklerin hepsini ultraya koyuyor düz ve plus modelleri geride bırakıyor. Note serisi varken durum daha iyiydi. S25 serisinden beklentim, ultra modelde 2 farklı ekran seçeneği çıkarmaları.

S23 ultra kullanan birisi olarak açıkçası mecburiyetten kullanıyorum diyebilirim. Yoksa bu 23 ultranın takoz olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Samsung, aradığım özelliklerin hepsini ultraya koyuyor düz ve plus modelleri geride bırakıyor. Note serisi varken durum daha iyiydi. S25 serisinden beklentim, ultra modelde 2 farklı ekran seçeneği çıkarmaları.
Note serisi geri gelmeli.
Köşeli Düz ve plus yeter.
Düz model dahili S-pen kompakt (2k ekran)
Plus model ise tam paket ve dahili s-pen (2k ekran)
FE nasıl olur diye düşünüyorum bir önceki senenin işlemcisi ya da bir önceki senenin ve bu yıl ki işlemcinin arasında bir işlemci ve s-pen destekli (FHD ekran)
S serisi ise tasarım odaklı ve edge ekranlı
Tam paket edge ekran plus model
Kompakt,minik edge ekranlı düz model
FE model yine aynı işlemci Note X FE'deki (Exynos 2400e tarzı) (FHD ekran)
A serisi klasik orta segment
M serisi batarya performansı odaklı ama oyun performansına yöneltse iyi olabilir.

Samsung tabii efendim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı