Arkadaşlar merhaba sizce S25 Ultra nasıl olur? Köşe tasarımlarının geri kavisliye döneceği söylentileri var ve fiyat konusunda S24 ultradan ne kadar daha pahalıya çıkar?
Devrimsel yenilik olmayacaktır.Arkadaşlar merhaba sizce S25 Ultra nasıl olur? Köşe tasarımlarının geri kavisliye döneceği söylentileri var ve fiyat konusunda S24 ultradan ne kadar daha pahalıya çıkar?
Arkadaşlar merhaba sizce S25 Ultra nasıl olur? Köşe tasarımlarının geri kavisliye döneceği söylentileri var ve fiyat konusunda S24 ultradan ne kadar daha pahalıya çıkar?
A18 pro'dan hem tekli hem coklu cekirdekte daha iyi olacagi soylentileri var, 16 pro max'ten daha iyi olacagini dusunuyorum.Arkadaşlar merhaba sizce S25 Ultra nasıl olur? Köşe tasarımlarının geri kavisliye döneceği söylentileri var ve fiyat konusunda S24 ultradan ne kadar daha pahalıya çıkar?
Note serisi geri gelmeli.S23 ultra kullanan birisi olarak açıkçası mecburiyetten kullanıyorum diyebilirim. Yoksa bu 23 ultranın takoz olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Samsung, aradığım özelliklerin hepsini ultraya koyuyor düz ve plus modelleri geride bırakıyor. Note serisi varken durum daha iyiydi. S25 serisinden beklentim, ultra modelde 2 farklı ekran seçeneği çıkarmaları.
Özellikle işlemci ve kamera olmak üzere çok iyi geliştirmeler olacak. 85bin TL fiyat bekliyorum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.