S25 Ultra'm var arkadaşlar. Ben bunun arkasını ve ekranını neyle silebilirim?
Peçeteye kolonya sıkıp silsem nasıl olur?
Peki gözlük beziyle sileyim sağolun.Peçeteye değil de gözlük bezi ya da ekran silme bezi gibi bir şey kullansan iyi olur peçete çiziklere sebep olabilir. Kolanyayı da sadece nemlenecek kadar sık.
Peki gözlük beziyle sileyim sağolunPeçeteye değil de gözlük bezi ya da ekran silme bezi gibi bir şey kullansan iyi olur peçete çiziklere sebep olabilir. Kolanyayı da sadece nemlenecek kadar sık.
Tamamdır bende sizin gibi yapacağım.Mikrofiber bezin varsa onunla sil. Ekranını cizmez. Ben gözlük temizle mikrofiber bezle siliyorum.
Gözlük bezine bir şey sıkacak mıyımPeçeteye değil de gözlük bezi ya da ekran silme bezi gibi bir şey kullansan iyi olur peçete çiziklere sebep olabilir. Kolanyayı da sadece nemlenecek kadar sık.
Mikrofiber bezin varsa onunla sil. Ekranını cizmez. Ben gözlük temizle mikrofiber bezle siliyorum.
Gerek yok.Peki gözlük beziyle sileyim sağolun.
Peki gözlük beziyle sileyim sağolun
Tamamdır bende sizin gibi yapacağım.
Gözlük bezine bir şey sıkacak mıyım
Gözlük bezine bir şey sıkacak mıyım?
Tamamdır sağolun gözlük bezini silmem ozaman.Gerek yok.
Nemli bir bez ile sil kolonyayi pek onermiyorlar ama ekran icin.
Tamamdır gözlük bezi nasıl bir tercih sizce?Ekran için kolonya, ıslak mendil, cam sil gibi şeyler kullanmayın. Bu tarz kimyasallar S25 ultranın yansıma önleyici kaplamasına zarar veriyor. Nemli bir bezle silebilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.