Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Şu anlık S25 Ultra ve 16 Plus arasındayım iki telefon hakkında bilgisi olan varsa ve bu fiyat bandında önerilere açıgım.
15Pro kullanıyorum bence Plus modelleri özellikle 60Hz olduğu için tercih edilmez, hem ekran daha büyüyor hem de 60Hz pil performansıda büyük olmasına rağmen iyi değil bence. Ama S25 Ultra mükemmel cihaz. İlla Apple olsun diyorsan 2.el Pro Max'lara yönel bence Pro Max'larda her konuda çok iyi cihazlar.
S25 Ultra daha iyidir iPhone alacaksanız iPhone 1
S25 Ultra daha iyidir iPhone alacaksanız iPhone 17 bakın.
17 güzel cihaz bir tık fiyat farkı var tabii eğer çıkamam derseniz S25Ultra daha iyi olabilir tabii.
Eğer iPhone istiyorum derseniz 16Plus alın sıkılınca 17 belki 18e geçersiniz eskiyi ver yeniyi al kampanyasıyla.
İlla iPhone gibi bir şeyim yok şu anda Android kullanıyorum geçsem sıkıntı olur mu S25 daha F/P gibi geldi.
Evet zaten Avrupa'da daha pahalı bu karşılaştırdığımız cihazla TR'nin arası iyi olduğu için ucuza geliyor tam emin değilim yanlışlıklar olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.