S25 Ultra vs iPhone 17

sky.ed

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yorumunuzu almak istedim bilgilendirme de olur. İnsanlara sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki cihazda güzel. iPhone 17 bana kalırsa tamiri zor, birkaç kronik sorunu olduğu için iPhone 16 Pro Max alırdım yerinde olsam.

S25 Ultra da taş gibi cihaz paramparça etmediğin sürece yıllarca idare eder seni.

İki cihazda güzel. iPhone 17 bana kalırsa tamiri zor, birkaç kronik sorunu olduğu için iPhone 16 Pro Max alırdım yerinde olsam.

S25 Ultra da taş gibi cihaz paramparça etmediğin sürece yıllarca idare eder seni.

Hocam ilk defa senden duydum kronik sorunu olduğunu.

İkisi de güzel bence. Seçim yapmak baya zor. iPhone diyorum ben.

Hocam 17'de beni korkutan şey iOS biraz daha kısıtlıyor diyorlar beni ufak geri çekiyor.

iPhone ekosistem kuracaksanız iPhone 17.fakat kurmak istemiyorsanız S25 ultranın özellikleri çok daha iyi.

Ne gibi.

Hocam 17'de beni korkutan şey iOS biraz daha kısıtlıyor diyorlar beni ufak geri çekiyor.
Nasıl bir kullanım sunacaksınız? Mesela çoğunluk oyun mu oynarsınız, çoğunluk sosyal medyada gezerim, çoğunluk kameradan fotoğraf çekinirim falan hangisi?

Nasıl bir kullanım sunacaksınız? Mesela çoğunluk oyun mu oynarsınız, çoğunluk sosyal medyada gezerim, çoğunluk kameradan fotoğraf çekinirim falan hangisi?

Oynayacağım Max oyun Clash royal
Genel olarak video fotoğraf sosyal medya YT falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…