S25 Ultra vs iPhone 17

Bütçe
80000

erennylmzrr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, güncel olarak S25 Ultra 512 GB kullanıyorum ama iPhone 17 aklımı karıştırmıyor değil. Sizde geçmek mantıklı olur mu yoksa kalmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, güncel olarak S25 Ultra 512 GB kullanıyorum ama iPhone 17 aklımı karıştırmıyor değil. Sizde geçmek mantıklı olur mu yoksa kalmalı mıyım?
En gereksiz tercihiniz olurdu.

Merhaba arkadaşlar, güncel olarak S25 Ultra 512 GB kullanıyorum ama iPhone 17 aklımı karıştırmıyor değil. Sizde geçmek mantıklı olur mu yoksa kalınır mı?

Öyle aman aman özelliklerine takmıyorsanız geçebilirsiniz buradakiler yorumumu beğenmeyecekler farkındayım ama günümüzde öyle ultraların normal cihazların aralarında uçuk kaçık farkı kalmadı eğer yineliyorum özelliklerine taktıntınız yoksa geçin sadece geçici hevesse geçmeye gerek yok iOS 26'yla beraber IPhone'larda sıradanlaşmaya başladı eskisi gibi havalı değil artık

Kesinlikle mantıklı değil. Bana kalırsa 17 S25 Ultra'dan aşağı bir telefon olduğundan Pro ürünlere geçmeden sizi tatmin etmez.

17 daha iyi bir telefon, işlemci kamera vs daha iyi, ama ilk alırken 17 almanız daha mantıklıydı, hem isteseniz çok daha rahat Samsung'a geçerdiniz zarar etmeden, şimdiyse elinizdeki Samsung'un değer kaybı düşünüldüğünde mantıklı değil.

Ama buradakiler sırf adı Ultra diye elinizdeki üstün cihaz falan demiş, baz model iPhone 17;kamera, işlemci ve yazılım olarak S25U'yı cebinden çıkartır, ezbere Ultra diye konuşuyorlar. Ekran ve pil yönünde S25U daha üstün gelir.

Yani iphone 17, S25U'dan daha iyi bir cihaz, ikinci elide daha iyi ve dahada ucuz, hani neden samsung aldınız diye sorarlar. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı