S25 Ultra'da NFC ile ödeme yöntemi olarak seçilen Enpara çok fazla şarj tüketiyor

• Konuyu başlatan wtx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 80

wtx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Cihazı alalı yaklaşık 5 gün oldu. Yeni telefonlarda 1-2 hafta içinde optimizasyon tamamlandıktan sonra şarj performansının düzeldiğini duydum, bu yüzden şimdilik çok takılmıyorum. Ancak bir banka uygulaması var gün içinde hiç uygulamasını kullanmamama rağmen şarjı ciddi şekilde tüketiyor. Durumu fark ettikten sonra uygulamayı derin uyku moduna aldım. NFC ödemesi için o bankayı varsayılan olarak seçmiştim, acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor? Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• pro-6LMJhRoR.jpeg
    pro-6LMJhRoR.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 15
  • pro-zY8V52AE.jpeg
    pro-zY8V52AE.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba,

Cihazı alalı yaklaşık 5 gün oldu. Yeni telefonlarda 1-2 hafta içinde optimizasyon tamamlandıktan sonra şarj performansının düzeldiğini duydum, bu yüzden şimdilik çok takılmıyorum. Ancak bir banka uygulaması var gün içinde hiç uygulamasını kullanmamama rağmen şarjı ciddi şekilde tüketiyor. Durumu fark ettikten sonra uygulamayı derin uyku moduna aldım. NFC ödemesi için o bankayı varsayılan olarak seçmiştim, acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor? Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Arkaplanda çalışma özelliğini devre dışı bırakabiliyorsan daha iyi olacaktır uykudan.

Genel olarak bütün bankacılık uygulamaları arka planda şarj tüketiyor bende de zirrat mobil sağ olsun her gün %10 yiyor paşam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı