S25 Ultra'yı mağazaya gidip almak mı yoksa internetten sipariş etmek mi?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Çoktan aldım Hepsiburada'dan 512 GB'lık 75K'ya bir sorun yok çok memnunum. Eğer ileride sorun olursa Samsung bayisine götürürüm peki hocam. 256 GB'lık alınmaz bence 200 megapikselde çekim yapınca 1 fotoğraf bile 30 mbları geçiyormuş önceki telefonum S22 idi ve en büyük sıkıntısı 128 GB almış olmamdı. Tekrardan teşekkür ederim iyi günler :)

Eki Görüntüle 2482817
Hayırlı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Ultrada 256 saçma olurdu bence de, en az 512 şart. " iyi ki beni dinlememişsiniz 😂. Ben 256 GB S25 aldım Samsung shoptan resmen rezillik ne ürünü kargoya verdiler ne de para iadesi oldu. Geçen hafta cumartesiden beri müşteri hizmetleriyle konuşmaktan bıktım. Hepsiburada ile Samsung shop arasında kaldım. Garanti işi sağlam olur diye aldım ama pişmanlıktan başka bir şey değil. Sizin aldığınız satıcı Hepsiburada mı yoksa başka biri mi? Kargolaması falan iyiyse oradan da alabilirim.

Teşekkür ederim hocam, depolama konusunda kesinlikle katılıyorum :D. Samsung Shop'un böyle gecikmeli hizmet vermesi çok garip ben Hepsiburada'dan aldım ve ertesi gün geldi herhangi bir sıkıntı yoktu. Hepsiburada şaşırtıcı derecede beni memnun etti. Aldığım satıcı Hepsiburada idi ona dikkat ettim. Eğer telefonu düzgün ve dikkatli kullanan biriyseniz zaten pek arızayla uğraşacağınızı sanmam. Ben S22'yi annemin telefona ihtiyacı olduğu için değiştirdim telefonun bir şeyi yoktu anneme verdim onu. Ayrıca S25 Ultra'nın kargolaması gayet iyi ve sıkı yapılmıştı üstünde yarın kapıda teslimatı gibi bir şey yazıyordu Hepsiburada memnun etti beni bu konuda. Ama çoktan ürünün parasını ödemişsiniz eğer getireceklerse getirsinler ama olmuyorsa para iadesi yapıp Hepsiburada'dan çok hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim hocam, depolama konusunda kesinlikle katılıyorum :D. Samsung Shop'un böyle gecikmeli hizmet vermesi çok garip ben Hepsiburada'dan aldım ve ertesi gün geldi herhangi bir sıkıntı yoktu. Hepsiburada şaşırtıcı derecede beni memnun etti. Aldığım satıcı Hepsiburada idi ona dikkat ettim. Eğer telefonu düzgün ve dikkatli kullanan biriyseniz zaten pek arızayla uğraşacağınızı sanmam. Ben S22'yi annemin telefona ihtiyacı olduğu için değiştirdim telefonun bir şeyi yoktu anneme verdim onu. Ayrıca S25 Ultra'nın kargolaması gayet iyi ve sıkı yapılmıştı üstünde yarın kapıda teslimatı gibi bir şey yazıyordu Hepsiburada memnun etti beni bu konuda. Ama çoktan ürünün parasını ödemişsiniz eğer getireceklerse getirsinler ama olmuyorsa para iadesi yapıp Hepsiburada'dan çok hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Teşekkür ederim :)

Aynen hocam büyük meblağ ödüyoruz sonuç rezalet. S25'in düz modelini satıcı Hepsiburada satmıyor, satsa direk oradan alırdım. Değerlendirmesi iyi satıcılar var onlardan almayı düşünüyorum ya Hepsiburada'dan ya da N11'den alırım herhalde.

Aynen hocam büyük meblağ ödüyoruz sonuç rezalet. S25'in düz modelini satıcı Hepsiburada satmıyor, satsa direk oradan alırdım. Değerlendirmesi iyi satıcılar var onlardan almayı düşünüyorum ya Hepsiburada'dan ya da N11'den alırım herhalde.

Eğer hala gelecek gibi durmuyorsa paranızı geri alırsanız olabilir hocam. Sanırım evet düz S25 için Hepsiburada satıcılı yok. S25 Plus'ın Hepsiburada satıcılısını gördüm ve Ultra modellerin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250503_120128_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250503_120128_Hepsiburada.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 74
Eğer hala gelecek gibi durmuyorsa paranızı geri alırsanız olabilir hocam. Sanırım evet düz S25 için Hepsiburada satıcılı yok. S25 Plus'ın Hepsiburada satıcılısını gördüm ve Ultra modellerin.

Aynen hocam + ve Ultra modelleri var bende + sını sevmiyorum büyük ekran olduğu için duruma göre bakacağım artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı