S25 Ultra'yı mağazaya gidip almak mı yoksa internetten sipariş etmek mi?

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam, depolama konusunda kesinlikle katılıyorum . Samsung Shop'un böyle gecikmeli hizmet vermesi çok garip ben Hepsiburada'dan aldım ve ertesi gün geldi herhangi bir sıkıntı yoktu. Hepsiburada şaşırtıcı derecede beni memnun etti. Aldığım satıcı Hepsiburada idi ona dikkat ettim. Eğer telefonu düzgün ve dikkatli kullanan biriyseniz zaten pek arızayla uğraşacağınızı sanmam. Ben S22'yi annemin telefona ihtiyacı olduğu için değiştirdim telefonun bir şeyi yoktu anneme verdim onu. Ayrıca S25 Ultra'nın kargolaması gayet iyi ve sıkı yapılmıştı üstünde yarın kapıda teslimatı gibi bir şey yazıyordu Hepsiburada memnun etti beni bu konuda. Ama çoktan ürünün parasını ödemişsiniz eğer getireceklerse getirsinler ama olmuyorsa para iadesi yapıp Hepsiburada'dan çok hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim

Aynen hocam büyük meblağ ödüyoruz sonuç rezalet. S25'in düz modelini satıcı Hepsiburada satmıyor, satsa direk oradan alırdım. Değerlendirmesi iyi satıcılar var onlardan almayı düşünüyorum ya Hepsiburada'dan ya da N11'den alırım herhalde.

Eğer hala gelecek gibi durmuyorsa paranızı geri alırsanız olabilir hocam. Sanırım evet düz S25 için Hepsiburada satıcılı yok. S25 Plus'ın Hepsiburada satıcılısını gördüm ve Ultra modellerin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250503_120128_Hepsiburada.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 74
Eğer hala gelecek gibi durmuyorsa paranızı geri alırsanız olabilir hocam. Sanırım evet düz S25 için Hepsiburada satıcılı yok. S25 Plus'ın Hepsiburada satıcılısını gördüm ve Ultra modellerin.

Aynen hocam + ve Ultra modelleri var bende + sını sevmiyorum büyük ekran olduğu için duruma göre bakacağım artık.

Aynen hocam + ve Ultra modelleri var bende + sını sevmiyorum büyük ekran olduğu için duruma göre bakacağım artık.

Büyük ekran sevmiyorsanız düz S25 almak daha iyi olacaktır kesinlikle. Aldığınızda haber bekliyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…