S25+ vs Honor Magic 7 Pro

Bütçe
55000

Foreverthe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu an elimde yurt dışı S24 Ultra mevcut. İlk simin 120 gün hakkı dolacağı için satıp yeni telefon almak istiyorum. Aklımda S25+ ve Honor Magic 7 Pro var. S25+'ın hafifliğini ve inceliğini çok beğendim. Şu an benim için S25+ daha ağır basıyor bir de 5000₺ civarı daha ucuz. Sizin görüşleriniz nelerdir? Honor Magic 7 Pro'nun avantajlı olduğu kısım kamera ve şarj olma hızı sanırım. Başka da farklı bir şey göremiyorum.

Honor Magic 7 Pro'nun rakibi S25U olarak görüyorum. Yerinizde olsam Magic 7 Pro alırdım.

Tasarım ve ağırlık eksisi olarak düşünüyorum magic 7 Pro için. Fakat beni S25+ almaya itecek bir faktör de yok kamera konusunda falan magic 7 Pro daha güzel gözüktü.

Honor Magic 7 Pro'nun rakibi S25U olarak görüyorum. Yerinizde olsam Magic 7 Pro alırdım.
Neden Honor Magic 7 Pro hocam?

Tasarım ve ağırlık eksisi olarak düşünüyorum magic 7 Pro için. Fakat beni S25+ almaya itecek bir faktör de yok kamera konusunda falan magic 7 Pro daha güzel gözüktü.
Magic 7 Pro'nun iten özelliği ne ki? Kamera dışında. S25+'ın kamerası çok mu kötü?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim herkes Magic 7 Pro demiş ama lütfen nedenini yazar mısınız?

Honor Magic 7 Pro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…