S25+ vs Honor Magic 7 Pro

Bütçe
55000
Neden Honor Magic 7 Pro hocam?

Magic 7 Pro'nun iten özelliği ne ki? Kamera dışında. S25+'ın kamerası çok mu kötü?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim herkes magic 7 Pro demiş 😂 ama lütfen nedenini yazar mısınız?

Kötü değil ama magic 7 Pro kamerada daha iyi. Pil benim için önemli olduğu için Honor daha mantıklı geliyor. Ek olarak S25+ QHD ekran bu da bir artı diyebiliriz. Ne aradığınıza göre tercihler değişir.

S25+'ın güncelleme desteği hariç daha iyi olduğu bir yer göremiyorum. Alabiliyorken en iyisini alırdım dediğim gibi. Tasarımı çok büyük bir problem mi sizin için?
Honor da 7 yıl güncelleme desteği alıyormuş sanırım bu konuda aynılar. Hafif ve ince olması hoşuma gitmişti sadece. Şuan S24 Ultra kullanıyorum, Magic 7 Pro'nun da boyutları ve ağırlığı neredeyse aynı zaten.

S25+'ın güncelleme desteği hariç daha iyi olduğu bir yer göremiyorum. Alabiliyorken en iyisini alırdım dediğim gibi. Tasarımı çok büyük bir problem mi sizin için?

İkiside 7 tane büyük güncelleme alacak. Samsung'un bir güncelleme desteği artısı yok.

Honor genelde daha az güncelleme veriyordu. Magic 7 Pro'ya özel bakmamıştım güncelleme desteğinin ne kadar olduğuna.

7 sene güncelleme desteği sonradan verilen bir karardı sanırım hocam. Honor'dan şaşırtan bir hareket oldu.

Eğer güncelleme için alıyorsan Samsung alma. 7 yıl güncelleme desteği derken 7 yıl Android mi verecekleri kesin değil ama Honor 7 yılı garanti ediyor.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Tek sorunum kılıf bulma olur diye düşünüyorum, kutu içeriğinden çıkan kılıf eskidiğinde. Neyse Çin'den çözeriz onuda napalım 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı