İkinci elde 38.000 TL S25, 44.000 TL iPhone 14 Pro buldum pil sağlığı %80. bu arada ikisi de yurt içi cihaz. Hangisini almam daha mantıklı olur? Aslında iOS deneyimlemek istiyorum. Hayatımda hiç kullanmadım. Şu anki cihazın S20 FE. 4 yıldır bu cihazı kullanıyorum hala aldığım ilk günkü gibi hızlı şaşırıyorum, Samsung nasıl böyle bir cihaz yapmış olabilir. Bu bağlamda da Samsung'dan devam etmek istiyorum.
Dostum kullanmadım ikisini de ama şöyle söyleyeyim mağazada uzunca süre inceledim ikisini de S25 biraz fukara gibi duruyor. Kullananlar yanlış anlamasın kamerası falan 14Pro'ya yaklaşamaz bence. Olay sadece fotoğraf çekilip hava atmaksa 14Pro bu işin ehlidir. Gerçekten çok güzel telefon. Bataryayı da değiştirirsin çok takma onu.
Dostum kullanmadım ikisini de ama şöyle söyleyeyim mağazada uzunca süre inceledim ikisini de S25 biraz fukara gibi duruyor. Kullananlar yanlış anlamasın kamerası falan 14Pro'ya yaklaşamaz bence. Olay sadece fotoğraf çekilip hava atmaksa 14Pro bu işin ehlidir. Gerçekten çok güzel telefon. Bataryayı da değiştirirsin çok takma onu.
The iPhone 14 Pro and Pro Max offer identical four cameras - three on the back, one at the front. And while their logic and operations seem quite like...
The Samsung Galaxy S25 and S25+ both feature the same camera system as their predecessors ever since the Galaxy S22 lineup. We've got the familiar 50MP...