S25 vs iPhone 14 Pro

944092

Picopat
İkinci elde 38.000 TL S25, 44.000 TL iPhone 14 Pro buldum pil sağlığı %80. bu arada ikisi de yurt içi cihaz. Hangisini almam daha mantıklı olur? Aslında iOS deneyimlemek istiyorum. Hayatımda hiç kullanmadım. Şu anki cihazın S20 FE. 4 yıldır bu cihazı kullanıyorum hala aldığım ilk günkü gibi hızlı şaşırıyorum, Samsung nasıl böyle bir cihaz yapmış olabilir. Bu bağlamda da Samsung'dan devam etmek istiyorum.

Dostum kullanmadım ikisini de ama şöyle söyleyeyim mağazada uzunca süre inceledim ikisini de S25 biraz fukara gibi duruyor. Kullananlar yanlış anlamasın kamerası falan 14Pro'ya yaklaşamaz bence. Olay sadece fotoğraf çekilip hava atmaksa 14Pro bu işin ehlidir. Gerçekten çok güzel telefon. Bataryayı da değiştirirsin çok takma onu.

Dostum kullanmadım ikisini de ama şöyle söyleyeyim mağazada uzunca süre inceledim ikisini de S25 biraz fukara gibi duruyor. Kullananlar yanlış anlamasın kamerası falan 14Pro'ya yaklaşamaz bence. Olay sadece fotoğraf çekilip hava atmaksa 14Pro bu işin ehlidir. Gerçekten çok güzel telefon. Bataryayı da değiştirirsin çok takma onu.

Karşılaştırınca "Oha ne kadar iğrenç." diyeceğiniz bir fark var mı? 12.5 yıllık iPhone kullanıcısı olarak objektif yanıt bekliyorum.

Katilmiyorum. 14 Pro alinmamali S25 karsisinda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı