S25 vs iPhone 15 Pro

Telefon almayı düşünüyorum, fakat Almanya'dan almayı düşünüyorum. Ama şöyle bir sorun var, S25 bütçemi aşıyor, sıfırı 1000 euroya geliyor. Ondan dolayı da iPhone mu alsam diyorum ama senelerdir Android kullanıp Android rahatlığı varken IPhone'a geçmek biraz sıkıntılı geliyor, paralı uygulamalar olsun vs. İkisinin de artısıyla eksisiyle yorumlayacak, tavsiye verecek varsa iyi olur. Olmadı S24 de alabilirim, fakat işlemcisinden dolayı almayı önermiyorlar.
Ben ıphone alın derim
Bende anderoidden ıphonea gecerken tedirhin olmustum ama suan pişman değilim pro serisinde iyi olan kamera daha iyi seviyede en çok dalga gecilen 60hz ekran yok ve olmasa bile iphone cok rahat ve akıcı bir deneyim sunuyor bu yuzden kullanımı inanılmaz özgür hissettiriyor
Herkese iyi sosyaller ☺️

Hocam daha önceki konunuza da yazmıştım yurt dışından Samsung S serisi telefon alınmaz fiyat avantajı yok alınır mı diye sormanıza gerek yok. S25 Burda da 1000 euro zaten hatta daha ucuz. Yurt dışı telefon alacaksanız 16 pro falan alın kafadan yarı fiyatına geliyor.

Seçim işi sizin için çok basit aslında. Konuda yazdığınız gibi. "paralı uygulamalar" benim yıllardır Android kullanmamın 2 sebebi var. Paralı uygulamaları ücretsiz yüklemek, bir de dosya yöneticisi olması. Android ile devam edin bence.

İstediğin her şeyin crack versiyonu var mis gibi, IPhone'u satacağım 👍.

Ben iPhone alın derim.
Bende anderoidden ıphonea gecerken tedirhin olmustum ama şu an pişman değilim Pro serisinde iyi olan kamera daha iyi seviyede en çok dalga gecilen 60Hz ekran yok ve olmasa bile iPhone cok rahat ve akıcı bir deneyim sunuyor bu yuzden kullanımı inanılmaz özgür hissettiriyor.
Herkese iyi sosyaller ☺️

Ekran cidden 60Hz kötü hocam uzun süre öyle kullanınca alışıyorsun fakat 120 kullanmısken 60 geçince cok rahatsız ediyor hele de bilgisayardada yüksek Hz kullanan biriyseniz. Özgürlükte IPhone'da cidden yok gibi bir şey cok kısıtlı vs. rahat akıcı olabilir ama özgür olayı çok yanlış geliyor.

Hangisi daha uyguna geliyorsa onu alabilirsiniz. İkisi de fazlasıyla iyi cihazlar. Tabii Android alışkanlığı dolaylı S25 sizin için bir adım önde haliyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı