S25 vs iPhone 16 Pro

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Merhaba. Yakın zamanda Vodafone'dan vertrag ile yeni bir telefon alacağım. Aklımda hep 16 Pro almak vardı ama arkadaşlarım S25'i tavsiye ettiler. 16 Pro aylık 70 euro, S25 ise aylık 63 euro. Oyun vs. oynamıyorum. Sosyal medya, fotoğraf, ve dizi, film izliyorum. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Bir de Samsung kamera açısından nasıldır? IPhone'lar selfie kamerasında cam gibi çekerken Android telefonlar filtreli gibiydi eskiden. Bu hala söz konusu mu?

16 Pro paketinde aylık 50 GB internet var.
S25 paketinde ise 280 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yakın zamanda Vodafone'dan vertrag ile yeni bir telefon alacağım. Aklımda hep 16 Pro almak vardı ama arkadaşlarım S25'i tavsiye ettiler. 16 Pro aylık 70 euro, S25 ise aylık 63 euro. Oyun vs. oynamıyorum. Sosyal medya, fotoğraf, ve dizi, film izliyorum. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Bir de Samsung kamera açısından nasıldır? IPhone'lar selfie kamerasında cam gibi çekerken Android telefonlar filtreli gibiydi eskiden. Bu hala söz konusu mu?

16 Pro paketinde aylık 50 GB internet var.
S25 paketinde ise 280 GB.
16 pro ile s25 rakip degil, s25 ultra rakip.

Son düzenleme:
O tarz tartışmaları geçtik diye düşünüyorum. Sene 2025 teknoloji gelişti. Android telefonlarda gelişti. Artık kapışıyorlar yani. İkisinden birisi tercih edilebilir. Mesela ben şu an iPhone kullanıyorum S25 tercih ederdim. İkisinden birisi seni üzmeyeceği için hangisini istiyorsan onu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı