S25+ vs. S24 Ultra

Bütçe
50-60k

FogrottenPas

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, başlıkta gördüğünüz gibi bu iki telefondan hangisi alınır? S24 Ultra'nın avantajları olarak kamera, kalem ve malzeme yapısı bulunurken S25+’de işlemci ve ekstra 1 yıl güvenlik güncellemesi sunuyor. Bu durumda hangisi maçın galibi olur? (Arkadaşım için sordum, kendim için değil.)

Selamlar, başlıkta gördüğünüz gibi bu iki telefondan hangisi alınır? S24 Ultra'nın avantajları olarak kamera, kalem ve malzeme yapısı bulunurken S25+'de işlemci ve ekstra 1 yıl güvenlik güncellemesi sunuyor. Bu durumda hangisi maçın galibi olur? (Arkadaşım için sordum, kendim için değil.)

Premiumluk istiyorsan S24 Ultra al. Ben olsam S25+ alırdım.

Selamlar, başlıkta gördüğünüz gibi bu iki telefondan hangisi alınır? S24 Ultra'nın avantajları olarak kamera, kalem ve malzeme yapısı bulunurken S25+'de işlemci ve ekstra 1 yıl güvenlik güncellemesi sunuyor. Bu durumda hangisi maçın galibi olur? (Arkadaşım için sordum, kendim için değil.)

Daha dolu bir paket olmasından dolayı(kamera, kasa, S Pen, premium hissiyat) S24U seçerdim. Elbette yine kişisel bir mesele performans isteyen S25+, kamera ve premium hissiyat isteyen aynı zamanda kaleminde olmasınk isteyene S24U.

Kamera, S Pen, ve premium hissiyat isterse S24 Ultra tercih edilebilir kesinlikle. Zira daha çok performans göz önündeyse S25 Plus tavsiye ederim.

Performans isteyen S25+ diyorsunuz. S24 Ultra ile S25 Plus arasında ne kadar performans farkı var? Ayrıca bu fark nerelerde belli oluyor? Öneriniz biraz yüzeysel kalıyor. Ucuzluk isteyen RTX 5060, performans isteyen RTX 5090 alsın dediğimizi düşünelim. Alacak olan sadece CS oynayacaksa boşuna 5090 almış olacak... Konu sahibi detay belirtmemiş ancak sizler de sormamışsınız.

S24 Ultra kamera olarak avantajlı. Ayrıca kalem (S Pen) zaman zaman çok kullanışlı oluyor. Ekran boyutu da bir diğer artısı. Yani baktığınızda S25 Plus ile yapamayacağınız şeyleri yapmanızı sağlıyor. Kullanımınızı etkilemeyecek performans farklarını eksi saymazsak S24 Ultra'nın hiçbir eksisi yok, artıları var. Güncelleme desteğinin daha uzun sürmesini lütfen argüman olarak sunmayın. LÜTFEN.

Performans isteyen S25+ diyorsunuz. S24 Ultra ile S25 Plus arasında ne kadar performans farkı var? Ayrıca bu fark nerelerde belli oluyor? Öneriniz biraz yüzeysel kalıyor. Ucuzluk isteyen RTX 5060, performans isteyen RTX 5090 alsın dediğimizi düşünelim. Alacak olan sadece CS oynayacaksa boşuna 5090 almış olacak... Konu sahibi detay belirtmemiş ancak sizler de sormamışsınız.

S24 Ultra kamera olarak avantajlı. Ayrıca kalem (S Pen) zaman zaman çok kullanışlı oluyor. Ekran boyutu da bir diğer artısı. Yani baktığınızda S25 Plus ile yapamayacağınız şeyleri yapmanızı sağlıyor. Kullanımınızı etkilemeyecek performans farklarını eksi saymazsak S24 Ultra'nın hiçbir eksisi yok, artıları var. Güncelleme desteğinin daha uzun sürmesini lütfen argüman olarak sunmayın. Lütfen.

Kesinlikle çok haklı bir yorum.

S24 Ultra kamera olarak avantajlı. Ayrıca kalem (S Pen) zaman zaman çok kullanışlı oluyor. Ekran boyutu da bir diğer artısı. Yani baktığınızda S25 Plus ile yapamayacağınız şeyleri yapmanızı sağlıyor. Kullanımınızı etkilemeyecek performans farklarını eksi saymazsak S24 Ultra'nın hiçbir eksisi yok, artıları var. Güncelleme desteğinin daha uzun sürmesini lütfen argüman olarak sunmayın. LÜTFEN.

İste aradigim yorum gosterimde okusun bu şaheseri (btw bende S25+ almadan once dusunsem diye bir duraklamadim degil)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı