S25+ vs S24+ vs S24FE

Bütçe
Max. 56.000 TL

bayalpaslan08

Decapat
Yer
İstanbul, Üsküdar
Arkadaşlar aşağıda fotoğraflarını eklediğim 3 model arasında kaldım. S25+ bütçemi aşırı derece zorluyor. Onun dışında diğerleri sıkıntı değil. Sizce ne yapmalıyım? Hangisini seçmeliyim?

Ekran Alıntısı133.PNG

Arkadaşlar aşağıda fotoğraflarını eklediğim 3 model arasında kaldım. S25+ bütçemi aşırı derece zorluyor. Onun dışında diğerleri sıkıntı değil. Sizce ne yapmalıyım? Hangisini seçmeliyim?

Eki Görüntüle 2548399

S25+'a çıkamıyorsanız düz S25 tercih edin derim. S24+'dan çok daha mantıklı olacaktır.

Butceni çok zorluyorsa S25 alabilirsin. 40000 TL civarinda.
S25+'a çıkamıyorsanız düz S25 tercih edin derim. S24+'dan çok daha mantıklı olacaktır.
Bütçeniz zorlanıyorsa düz S25'i tercih edebilirsiniz.
Bütçeniz bu kadar yüksekse S24 FE'ye bulaşmamanızı öneriyorum. S24+ olabilir. Ama S25 işlemci olarak hiç fena bir cihaz değil.
Düz S25 almayı düşündüm ancak batarya kapasitesinin yetersiz kalacağını düşündüğüm için hiç bulaşmak istemiyorum. 4000 mAh yetmez gibi. S24+ ile S25+ arasında fiyatına değecek kadar büyük farklılıklar var mıdır?

Benim için öncelik 1)batarya performansı, 2)depolama alanı ve 3)kamera. Çok fazla oyun oynayan bir insan değilim telefonda

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı