S25 vs S25 Edge

Bütçe
48000

Asral

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE)

Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Ancak düz S25 48-50k arasında S25 Edge ise 47-48'lere düşmüş. Sizce hangisi daha mantıklı? S25 Edge'in kamerası daha iyi midir? Baz modelden genelde sosyal medya gibi uygulamalar kullanıyorum. Oyun oynamıyorum telefonda.

Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Ancak düz S25 48-50k arasında S25 Edge ise 47-48'lere düşmüş. Sizce hangisi daha mantıklı? S25 Edge'in kamerası daha iyi midir? Baz modelden genelde sosyal medya gibi uygulamalar kullanıyorum. Oyun oynamıyorum telefonda.
Hangisi üst modelse onu al bence.

Normalde S25 almayı kafama koymuştum hem kucuk olması hoşuma gidiyordu ama S25'in fiyatı saçma şekilde 1 haftada arttı Edge'in ise düşmeye devam ediyor Edge için ısınıyolar diyorlar iPhone 13 sattım casual bir kullanıcıyım şu an iPhone 7 Plus kullanıyorum iOS gerçekten bitik durumda gözümde iPhone 13 iOS 26 ile öldü.

En üst modelini alın.

Hocam ultraya cıkma şansım yok anca Ultra yurt dışı alabilirim. Oda mantıklı grlmiyor bu iki model en mantıklı geleni bana.

Ağım şahım bir fark yok ha bataryada sadece S25 1 saat falan daha fazla götürür o kadar. Hangisinin tasarımı size daha iyi geliyorsa onu alın.

Ağım şahım bir fark yok ha bataryada sadece S25 1 saat falan daha fazla götürür o kadar. Hangisinin tasarımı size daha iyi geliyorsa onu alın.

Hocam ısınma konusunda sıkıntı olur mu bir de kamera olarak hangisi daha iyi ön ve arka ana kamera.

Bana tasarım olarak S25 daha hoş geliyor S25 Edge'den. Şahsen S25 tercih ederdim.

Küçük telefonlar daha cok hoşuma gidiyor ama fiyatı bu kadar dusmusken S25Edge mantıklı geliyor özellikle düz seriye göre daha ucuz gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı