S25 vsa S24+

Bütçe
50000

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
S25 256 GB ile S24+ arasındayım, Samsung telefon arıyorum, maksimum S25 fiyatında cihaz alabilirim.

S25'i almayı düşünüyorum küçük telefonları seviyorum, işlemcisi de acayip fark atıyor, fakat bu sefer de bataryası korkutuyor, o yüzden de emin olamadım. Sizce ne yapmalıyım?
Küçük ama güçlü telefon mu büyük ama daha az güçlü olan mı?

Ben de S23 var bataryası gayet tatmin edici 6-7 saat götürüyor. Eğer S25'in de öyleyse bence onu al.

Ben de S10+'dan S24'e geçmiştim büyük telefonlar sıkmıştı.

İşlemci olarak S25 önde ama S24+'da bulunan 2400 işlemci zaten üzmez. Ekran sizin için önemliyse S24+ alabilirsin.

720p bile fazla bence :D öyle diyeyim. 2K'yı bile 720P'ye ayarlar, satana kadar öyle kullanırım. Babamdaki S8+'da öyle bir ayar vardı.

S25 gayet iyi bence. İşlemci dediğin gibi fark var ama S24+'daki Exynos yine'de götürür. Küçük boyutlu telefon istersen tercih sana kalmış.

Ben S25'i almaya karar verdim iyice :D teşekkürler herkese.

Sadece işlemci farkı için bile S25 tercih edilir, Samsung'un ürettiği Exynos işlemciler gereksiz fazla ısınıyor. Bizzat S23 FE kullanıyorum ve bir daha asla Exynos işlemcili cihaz almam, yazın telefon elimde alev alıyor resmen. Twitch yayını açıp yayın sohbetine telefondan bakıyorum ve sadece yarım saat ekranı açık tuttuğum zaman cihaz alev alıyor.

Sadece işlemci farkı için bile S25 tercih edilir, Samsung'un ürettiği Exynos işlemciler gereksiz fazla ısınıyor. Bizzat S23 FE kullanıyorum ve bir daha asla Exynos işlemcili cihaz almam, yazın telefon elimde alev alıyor resmen. Twitch yayını açıp yayın sohbetine telefondan bakıyorum ve sadece yarım saat ekranı açık tuttuğum zaman cihaz alev alıyor.

Bende S20FE alırken Snapdragon almıştım özellikle, iyi ki almışım. Fakat artık günü kurtaramamaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı