Çözüldü S25FE 12 GB RAM ile mi geliyor?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.954
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Attığın telefon FE değil ki. Samsung'un yeni çıkaracağı ince "Slim" modeli.
Merhaba, Samsung Galaxy S25 Edge (Slim) burada öyle yazıyor bu doğru mu? Yani işlemci konusuna bakınca Qualcomm Snapdragon 8 Elite yazıyor. O işlemci ile gelmesi de mantıksız olur. Sizce?
Hocam Samsung o modeli büyük ihtimalle düz S25'e alternatif, daha ince, daha iyi kameralı vb. olarak çıkaracak. FE modeli değil. İşlemcinin veyahut RAM miktarının değişeceğini düşünmüyorum.

Zaten genellikle FE modeli asıl seriden daha sonra çıkıyor. S25 yeni çıkmışken FE modelini piyasaya sürmezler.

FE ayrı olarak mı çıkacak?

Slim ile FE aynı sanmıştım.
Benim bildiğim evet ayrı çıkacak, FE amiral gemisine yakın özellikli oluyor fakat illa işlemcisidir çerçeveleridir kısıyorlar. Slim'de sanırsam S25 ama onun ince modeli gibi olacak. 2 kameralı sanırsam. Yeni çıkması planlanan 17 Air gibi.

1741612346423.png

Benim bildiğim evet ayrı çıkacak, FE amiral gemisine yakın özellikli oluyor fakat illa işlemcisidir çerçeveleridir kısıyorlar. Slim'de sanırsam S25 ama onun ince modeli gibi olacak. 2 kameralı sanırsam. Yeni çıkması planlanan 17 Air gibi.

Eki Görüntüle 2442552

Anladım, iyimiş. Keşke iPhone gibi S25 mini gelse. Küçük telefon sevenlerin işine yarayabilir.

Anladım, iyimiş. Keşke iPhone gibi S25 mini gelse. Küçük telefon sevenlerin işine yarayabilir.
Maalesef 12 ve 13 Mini gibi telefon gelmesi çok zor. Ben de 12 ve 13 kullandım ama aynı fiyata olsaydı 13 Mini alırdım. Demek ki satışları o kadar fazla değil ki, hem Apple yapmıyor hem de diğer markalar.

Maalesef 12 ve 13 Mini gibi telefon gelmesi çok zor. Ben de 12 ve 13 kullandım ama aynı fiyata olsaydı 13 Mini alırdım. Demek ki satışları o kadar fazla değil ki, hem Apple yapmıyor hem de diğer markalar.
Apple bırakmış sanırım. Küçük telefon işini. Dediğiniz gibi küçük telefon o kadar satmadığı için muhtelemen. O zaman çoğu kesim büyük telefona yöneliyor. Fiyattan da olabilir bu bilemiyorum orasını ya da telefon donanımları vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı