Xiaomi Mi Box 2.nesil vs Next Start Pro 4K

CeliI

Kilopat
Çoğu forumdaki yazıları okudum çoğu video izledim yine de karar veremedim.

Mi Box 2 ve Next start Pro 4K arasında acayip kararsız kaldım 2 saattir araştırıyorum Mi Box depolamadan dolayı almayayım diyorum fakat marka bilinirliği yüksek, zaten 4-5 APK yükleyeceğim. Sıkıntı yaratır mı bilmiyorum da, Next start alayım diyorum oda çok fazla hakkında kötü yorum okudum. Kronik kumanda bozuluyor uygulamadan atıyor vs. hangisini almalıyım? 300 TL fark var fazla sorun değil salonda film maç izlemek için alacağım.

Next start Pro 4K kullanıyorum. Bir sıkıntısı yok tertemiz hızlı çalışıyor.
Mi Box 2 de var. Ama çok fazla ek uygulamalarlq geliyor sistem doluyor. Next kadar seri çalışmıyor.

Next Start Pro 4K almanız daha iyi olacaktır.

Çoğu forumdaki yazıları okudum çoğu video izledim yine de karar veremedim.

Mi Box 2 ve Next start Pro 4K arasında acayip kararsız kaldım 2 saattir araştırıyorum Mi Box depolamadan dolayı almayayım diyorum fakat marka bilinirliği yüksek, zaten 4-5 APK yükleyeceğim. Sıkıntı yaratır mı bilmiyorum da, Next start alayım diyorum oda çok fazla hakkında kötü yorum okudum. Kronik kumanda bozuluyor uygulamadan atıyor vs. hangisini almalıyım? 300 TL fark var fazla sorun değil salonda film maç izlemek için alacağım.
Next Start Pro 4K al geç.

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Neden sizce?

Neye dayanarak önweiyprsunuz?

Pek bir farkları yok çünkü ayrıca arayüz sorunlarını Projectivy Launcher ile çözebiliyorsunuz, ekstra olarak Ethernet girişi bulunuyor bu sayede 100 Mbps'ye kadar kablolu kurabiliyorsunuz.
Bana kalırsa arasındaki farka değmez çünkü birbirlerinden pek üstünlükleri yok.

Pek bir farkları yok çünkü ayrıca arayüz sorunlarını Projectivy Launcher ile çözebiliyorsunuz, ekstra olarak Ethernet girişi bulunuyor bu sayede 100 Mbps'ye kadar kablolu kurabiliyorsunuz.
Bana kalırsa arasındaki farka değmez çünkü birbirlerinden pek üstünlükleri yok.
Ethernet kullanmayacağım nextte bir sorun yaşarsam ürün elimde kalır endişesi var xiaomi daha bi güven veriyor

Ethernet kullanmayacağım nextte bir sorun yaşarsam ürün elimde kalır endişesi var xiaomi daha bi güven veriyor
Sorun olacağını düşünmüyorum böyle bir nedenden Xiaomi daha üstün kılınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı