S25'in fiyatı düşer mi?

Merhaba arkadaşlar 256 GB S25 almayı düşünüyorum. Samsung Shop'tan öğrenci indirimiyle 47.5 - 48k arasına denk geliyor. Diğer sitelerde de aynı fiyat ama kendi sitesi daha güvenli gibi geliyor. Sizce fiyatı düşer mi? Bence düşmez ama siz ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler.
Hocam bir şey soracağım. Şu an S25 + Buds 3 Pro + Watch 7 44mm kampanyalı fiyatla (Samsung shop uygulamasında çarktan da %5 indirim kodu çıktı bana) 58838 liraya satılıyor. Öğrenci indirimi uygulandığında acaba bu bahsettiğim kampanyadan yararlanabiliyor musunuz? Kontrol edip geri dönerseniz sevinirim

Hocam bir şey soracağım. Şu an S25 + Buds 3 Pro + Watch 7 44mm kampanyalı fiyatla (Samsung shop uygulamasında çarktan da %5 indirim kodu çıktı bana) 58838 liraya satılıyor. Öğrenci indirimi uygulandığında acaba bu bahsettiğim kampanyadan yararlanabiliyor musunuz? Kontrol edip geri dönerseniz sevinirim.

Hayır hocam yararlanılmıyor maalesef öğrenci indiriminde çark çevirseniz bile kodlar uygulanmıyor eğitim indirim programından faydalandığın için, müşteri hizmetleride olmaz dedi. Şöyle bir şey var öğrenci indiriminde S25 256 GB 47.5k (normalde 49.949 ama İyzico ile ödersen %5 para iadesi oluyor böylece 47.5k ya denk geliyor), Buds 3 Pro 8999, Watch 7 44mm 9899 Total'de 66.398₺ yapıyor 660₺ ye de adaptör al shoptan 67k yapsın diyelim. Durum bu üşenmedim senin için hesapladım 😂. Şahsi fikrim eğer 58 k ya alabilirsen al, benim bütçem oraya kadar çıkmıyor maalesef yoksa kesin alırdım, diğer sitelerdeki fiyatlar Samsung shopla aynı mı bilemem ama Samsung shop için gayet güzel fiyat, kaçırılmayacak bir fırsat alırsanız şimdiden hayırlı olsun.

Hocam bir şey soracağım. Şu an S25 + Buds 3 Pro + Watch 7 44mm kampanyalı fiyatla (Samsung shop uygulamasında çarktan da %5 indirim kodu çıktı bana) 58838 liraya satılıyor. Öğrenci indirimi uygulandığında acaba bu bahsettiğim kampanyadan yararlanabiliyor musunuz? Kontrol edip geri dönerseniz sevinirim.

Hocam bir de normal shop fiyatına baktım öğrenci indirim programı daha fazla fiyat çekiyor. Öğrencilere yardımcı olmaları gerekirken güzel geçiyorlar. Siz 58 k ya iyi düşürmüşsünüz alınır yani.

Teşekkürler ama 256 GB lazım.

Hocam Eğer sizin için sorun olmayacaksa 128 GB alıp aradaki farka 3-4TB keyfinize göre HDD alıp doldukça boşaltabilirsiniz. iPhone 16 mı 128 GB aldım HDD'ye doldukça boşaltarak kullanmayı düşünüyorum anlık olarak eski telefonumdan aktarım yaptım 40-45GB yer kullanıyorum.

Hocam eğer sizin için sorun olmayacaksa 128 GB alıp aradaki farka 3-4TB keyfinize göre HDD alıp doldukça boşaltabilirsiniz. iPhone 16 mı 128 GB aldım HDD'ye doldukça boşaltarak kullanmayı düşünüyorum anlık olarak eski telefonumdan aktarım yaptım 40-45GB yer kullanıyorum.

Evet hocam dediğiniz mantıklı ama 50k ya kadar çıktıktan sonra nedense 128 mantıksız geliyor şu an 128'lik cihaz kullanıyorum ha hepsini kullanıyor musun dersen hayır ama performans olarak da fark edeceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı