jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 23 Haziran 2025 #1 Merhaba S25'in siyah rengi var mı? Yoksa neden eklememişler siyah renk bilen var mı?
Çözüm Mustafa.Kaan 23 Haziran 2025 Var ama sadece Samsung üzerinden satışta, Samsung Resmi Sitesine özel diye belirtiyor. Diğer sitelerde Siyah renk satışa açık değil.
Var ama sadece Samsung üzerinden satışta, Samsung Resmi Sitesine özel diye belirtiyor. Diğer sitelerde Siyah renk satışa açık değil.
dervisgozel Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 452 Çözümler 4 Yer Adıyaman Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı: RTX 4070 Super Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #2 jrayn dedi: Merhaba S25'in siyah rengi var mı? Yoksa neden eklememişler siyah renk bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Var diye biliyorum. Alacağınız yerde stokta olmayabilir. Artı 0 Eksi
jrayn dedi: Merhaba S25'in siyah rengi var mı? Yoksa neden eklememişler siyah renk bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Var diye biliyorum. Alacağınız yerde stokta olmayabilir.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.572 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 Var ama sadece Samsung üzerinden satışta, Samsung Resmi Sitesine özel diye belirtiyor. Diğer sitelerde Siyah renk satışa açık değil. Artı 0 Eksi Çözüm
Var ama sadece Samsung üzerinden satışta, Samsung Resmi Sitesine özel diye belirtiyor. Diğer sitelerde Siyah renk satışa açık değil.
KS KS jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 23 Haziran 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: Var ama sadece Samsung üzerinden satışta, Samsung resmi sitesine özel diye belirtiyor. Diğer sitelerde siyah renk satışa açık değil. Genişletmek için tıkla... Evet bende şimdi kontrol ettim sadece Samsung'un sitesine özelmiş ama Samsung'un kendi sitesinde 8 9 klık bir fiyat farkı var. Dosya Ekleri Screenshot_40.png 36,8 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Var ama sadece Samsung üzerinden satışta, Samsung resmi sitesine özel diye belirtiyor. Diğer sitelerde siyah renk satışa açık değil. Genişletmek için tıkla... Evet bende şimdi kontrol ettim sadece Samsung'un sitesine özelmiş ama Samsung'un kendi sitesinde 8 9 klık bir fiyat farkı var.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.572 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #5 jrayn dedi: Evet bende şimdi kontrol ettim sadece Samsung'un sitesine özelmiş ama Samsung'un kendi sitesinde 8 9 klık bir fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Bu da zaten siyah renk en sevilen renk olduğu için siteden alınsın, daha fazla para kazanılsın diye hocam ne yazık ki. Artı 0 Eksi
jrayn dedi: Evet bende şimdi kontrol ettim sadece Samsung'un sitesine özelmiş ama Samsung'un kendi sitesinde 8 9 klık bir fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Bu da zaten siyah renk en sevilen renk olduğu için siteden alınsın, daha fazla para kazanılsın diye hocam ne yazık ki.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #6 jrayn dedi: Evet bende şimdi kontrol ettim sadece Samsung'un sitesine özelmiş ama Samsung'un kendi sitesinde 8 9 klık bir fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung'un kendi sitesinden almaya değmez kendilerince daha çok kazanmaya çalışıyorlar cidden rezillik. Zaten siyah renk sıcak bir ilde yaşıyorsanız biraz da dezavantajlı. Sıcağı çekecektir. Artı 0 Eksi
jrayn dedi: Evet bende şimdi kontrol ettim sadece Samsung'un sitesine özelmiş ama Samsung'un kendi sitesinde 8 9 klık bir fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung'un kendi sitesinden almaya değmez kendilerince daha çok kazanmaya çalışıyorlar cidden rezillik. Zaten siyah renk sıcak bir ilde yaşıyorsanız biraz da dezavantajlı. Sıcağı çekecektir.