İki cihazda cok iyi siz hangisine daha yakinsaniz onu tercih edin, 16 pro max'in isletim sistemi gibi bir artisi var, s25 ultra'nin da kamerada artisi var bence.Hangisi daha mantıklı olur sizce? Samsung S25 Ultra mı iPhone 16 Pro Max mi?
Hocam ek olarak Apple'in teknik servisi buyuksehirde oturuyorsaniz cok iyi, sorun ufak bir sey ise bir kac saat icinde bile cihazinizi teslim alabiliyorsunuz, bence cok onemli. Hangi buyuksehirlerde var tam bilmiyorum ama Istanbul'da var.İki cihazda cok iyi siz hangisine daha yakinsaniz onu tercih edin, 16 pro max'in isletim sistemi gibi bir artisi var, s25 ultra'nin da kamerada artisi var bence.
hocam zaten android kullanıcısıyım 10 senedir, artık telefonum kasmaya başladı o yüzden amiral gemisine geçiş yapmak istiyorum. ios 19 da kötü gözüktüğü için sanırım androidden devam edeceğim.Tamamen hangi yazılımı istediğine bağlı kağıt üstünde kesinlikle S25U ama iOS kullanmak istiyorsan Samsung seni memnun etmez.
hocam ben yurt dışında yaşıyorum servis olarak bir sıkıntı yaşamam ikisindede. Burada fazla fiyat farkı yok o yüzden böyle bir başlık açtım zaten türkiyede iphone cok daha pahalı. İşlemcilere bakınca sn8 elit daha iyi yazıyor versus da falan ama bilmiyorum şimdi kafamı karıştırıyor uzun ömürlülük tarafı.Hocam ek olarak Apple'in teknik servisi buyuksehirde oturuyorsaniz cok iyi, sorun ufak bir sey ise bir kac saat icinde bile cihazinizi teslim alabiliyorsunuz, bence cok onemli. Hangi buyuksehirlerde var tam bilmiyorum ama Istanbul'da var.
Hocam kamerası nasıl? Bazıları modlar arasında geçerken kasıyor demişti. Bir de pil 1,2 gün dayanıyor mu?S25U kullanıyorum merak ettiğin sorular varsa yazabilirsin.
Hocam zaten Android kullanıcısıyım 10 senedir, artık telefonum kasmaya başladı o yüzden amiral gemisine geçiş yapmak istiyorum. iOS 19 da kötü gözüktüğü için sanırım Android'den devam edeceğim.
Hocam ben yurt dışında yaşıyorum servis olarak bir sıkıntı yaşamam ikisinde de. Burada fazla fiyat farkı yok o yüzden böyle bir başlık açtım zaten Türkiye'de iPhone cok daha pahalı. İşlemcilere bakınca SN8 elit daha iyi yazıyor versus da falan ama bilmiyorum şimdi kafamı karıştırıyor uzun ömürlülük tarafı.
Hocam kamerası nasıl? Bazıları modlar arasında geçerken kasıyor demişti. Bir de pil 1,2 gün dayanıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.