S25u vs 17 Pro Max

RamonMotta

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, uzun zamandır S23 kullanıyorum. Fotoğraf çekmeyi seven biriyim, 14 Pm'den S23'e geçmiştim, yani benim için bir değişiklik olmadı diyebilirim. Şarj konusu ve fotoğraf konusu olsun kapasite konusu olsun artık problem yaratıyor, bu yüzden telefonu değiştirmek istiyorum. İki telefon arasında yaklaşık 40.000₺ var sizce değer mi? Hangisini önerirsiniz?

i17 Pro Max arka kasasında çizikler oluştuğunda ne kadar silinebilse bile estetik açıdan göze hitap etmiyor bence ve tasarımı da geçin inavasyonda şahsen en başarısız marka Apple. Bu yüzden S25U.

iPhone artık fotoğraf çekilmelik bir telefondan ziyade gösteriş ve kolaylık sağlıyor, iPhone 16 ile çok bir fark yok, hele ki amatör olarak eğlencesine yapıyorsan eğer 17 Pro Max'e hiç ihtiyacın yok, o yüzden S25 Ultra.

S25 Ultra.

17 Pro Max'in parasını hak ettiğini sanmıyorum. Kamera olarak insanlar 17 Pro Max'i beğeniyor ama onun dışında her açıdan S25 Ultra daha iyi.

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, uzun zamandır S23 kullanıyorum. Fotoğraf çekmeyi seven biriyim, 14 Pm'den S23'e geçmiştim, yani benim için bir değişiklik olmadı diyebilirim. Şarj konusu ve fotoğraf konusu olsun kapasite konusu olsun artık problem yaratıyor, bu yüzden telefonu değiştirmek istiyorum. İki telefon arasında yaklaşık 40.000₺ var sizce değer mi? Hangisini önerirsiniz?

Şahsen Apple ekosistemine sahip biri olarak ben iPhone tercih ederim fakat anladığım kadarıyla sizin öyle bir kriteriniz yok. Arada fiyat farkı var ve şu anki Samsung telefonunuzdan memnunsanız S25 Ultra tercih edebilirsiniz. Yalnız şu da yadsınamaz bir gerçek ki IPhone'larda değer kaybı oldukça az.

Şahsen Apple ekosistemine sahip biri olarak ben iPhone tercih ederim fakat anladığım kadarıyla sizin öyle bir kriteriniz yok. Arada fiyat farkı var ve şu anki Samsung telefonunuzdan memnunsanız S25 Ultra tercih edebilirsiniz. Yalnız şu da yadsınamaz bir gerçek ki IPhone'larda değer kaybı oldukça az.
Fotoğraf kalitesi 16 Pm'den iyi mi acaba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı